/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Moomin Arabia Sommarkollektion 2024

Glas, handdukar & strandprodukter
Moomin Arabia Sommarkollektion 2024
Moomin Arabia Sommarkollektion 2024
I år lanserar Moomin Arabia en sommarkollektion med strandtextilier och tumblerglas med somriga illustrationer. Sommarkollektionen vill uppmuntra oss till att njuta av naturen och sommaren oavsett om vi är på stranden, i trädgården eller på balkongen.

Strandtextilier som lockar till bad

Gör dig redo för en dag på stranden! De nya strandtextilierna från Moomin Arabia gör hela familjen redo för en härlig dag vid havet.
Strandbadlakanet i frotté är perfekt att svepa in sig i efter badet. Badlakanets motiv föreställer Snorkfröken som ligger och läser en bok en härlig sommardag. I sommarkollektionen finns även en strandväska i velour med samma motiv - perfekt att bära fuktiga badkläder och handdukar i!
Kollektionens hamamhanddukar är perfekt för dig som vill ha en praktisk och snygg handduk. Handduken är lätt, torkar snabbt och tar lite plats i väskan. Den fungerar också bra som picknickfilt eller som sarong. Handduken har en illustration av Mumintrollet och Snorkfröken som mosar vinbär – samma som på den nya sommarservisen Bärsäsong.
I sommarkollektionen finns även en badponcho och barnhandduk med huva. Båda modellerna är tillverkade av mjukt bomullsmaterial och föreställer Mumintrollet och Muminpappan som springer för att dyka ner i havet.

Muminglasen får en färgglad uppdatering

De uppdaterade glasen har ersatt de tidigare illustrationerna med större scener där Mumintrollen och deras vänner tillbringar tid tillsammans utomhus. De nya illustrationerna upprepar motiven från tidigare års sommarkollektioner: Vi åker på semester (2018), Kvällsdopp (2019), Vilopaus (2020), Tillsammans (2021), Fiske (2022) och Trädgårdsfest (2023).
"Matcha de nya glasen med dina sommarsäsongsserviser från Moomin Arabia och ordna en härlig sammankomst i din trädgård eller en picknick i en närliggande park"