Villkor

Cervera x Mumin - Julen 2022

Av | 12 oktober 2022

Efter förra årets julsuccé gör Cervera x Mumin en kär comeback för julen 2022! Nu finns årets adventsserie exklusivt på Cervera.se och i våra butiker! Tillsammans gör vännerna från Mumindalen åter ett kärt gästspel på Cervera lagom till advent, och pryder både glöggmuggar, en pepparkaksburk, en glöggkanna med stativ – och en ekologisk glögg.

Den nya serien Cervera x Mumin består av glöggprodukter i transparent glas med juligt motiv inspirerat av Tove Janssons Granen. Även pepparkakor i pepparkaksburk i plåt med samma julmotiv samt en ekologisk alkoholfri glögg ingår i serien.

”Då gick Mumintrollet in i huset och samlade ihop alla ljus han kunde hitta. Han stack ner dem i snön kring granen och tände dem försiktigt, ett efter ett, tills allesammans brann för att blidka mörkret och julen. Småningom blev det alldeles stilla i dalen; alla hade väl gått hem till sig och satt och väntade på det farliga som skulle komma.”

Ur Granen, från boken Det osynliga barnet av Tove Jansson - samma novell som boken Julen kommer till Mumindalen baserades på – som illustrationerna för Cervera x Mumin är hämtade från.

© Tove Jansson, 1962, Moomin Characters™ 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies