/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Stanley Quencher - nu i tre nya färger på Cervera!

Klicka hem den omåttligt populära muggen från Stanley innan de tar slut
Stanley Quencher - nu i tre nya färger på Cervera!
Stanley Quencher - nu i tre nya färger på Cervera!
Sverige, se hit! TikTok-fenomenet och den nästintill overkligt populära Stanley-vattenflaskan Quencher finns nu på Cervera!
För ett par veckor sedan smyg-lanserade vi den rosa Quenchern, som sålde slut direkt. Men nu är det dags igen. Cervera släpper nu Stanley Quencher i tre nya färger - svart, vit och grön på cervera.se och i alla våra butiker.
Quencher-muggarna från Stanley säljs endast i en exklusivt och limiterad upplaga. Först till kvarn gäller!
Hitta din närmaste Cervera-butik här.
Passa även på att upptäcka tillbehör till Stanley Quencher, exempelvis extra sugrör, samt alla de andra fina produkterna från Stanley.
Stanley Quencher Tumbler/Termos med handtag och sugrör, med en kapacitet på 1,18 liter, är den perfekta följeslagaren för alla som lever ett aktivt liv. Oavsett om det är pendling till jobbet, träning i studion, utflykter under dagen eller bara avkoppling på verandan, så håller denna termos din dryck iskall under långa timmar tack vare Stanleys banbrytande vakuumisolering. FlowState™-locket, med sina tre roterande lockpositioner, ger dig enkelt tillträde till din dryck när du behöver det som mest. Det ergonomiska handtaget ger ett bekvämt grepp för att underlätta bärning, och den smala basen passar smidigt i nästan alla bilhållare.
Stanley är inte bara ett varumärke; det är en ikon med en historia som sträcker sig över ett sekel. William Stanley Jr. revolutionerade dryckesförvaring när han uppfann Stanley-termosen 1913, och sedan dess har den varit en oumbärlig del av människors vardag och äventyr världen över. "