/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Ultimate plating med Sebastian Gibrand

Ultimate plating med Sebastian Gibrand
Ultimate plating med Sebastian Gibrand
Äntligen möts Sofia och Sebastian i The Ultimate Plating Challenge! Vinnaren av kockarnaskamp vs vinnaren av Sveriges Mästerkock - vem ska egentligen ta hem det hela? Spänningen är olidlig när desserten ska läggas upp. Kolla in filmen och avgör vem du tyckte gjorde det allra bäst! 

Vinnartips för desserten

  • Visst handlar plating om utseende, men det handlar också om HUR du vill att dina gäster ska äta maten. Ska varje tugga innehålla alla smaker eller vill du att man ska äta varje komponent för sig? Gör en plan och lägg upp därefter! 
  • Underskatta inte ett vanligt vattenglas för snygga uppläggningar. Genom att bygga på höjden blir varje tugga en riktig smakbomb. 
  • Textur, textur, textur. Har du t.ex. en mousse-bas kommer en adderad krispighet att förhöja både smak och utseende. 
  • Glöm inte bort temperaturen! En kula glass är inte bara gott, det adderar dessutom en till dimension i smakbilden tack vare kylan.