![Vispad mozzarella-dipp](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/74b2288063a97477e8a1d7cdcabffee57ec01320-3024x4032.jpg)
Gör så här1. Lättvispa vispgrädden innan du adderar mozzarella riven i bitar.2. Vispa sedan tills dippen blir krämig. Smaka av med salt.3. Bred ut på ett fat och toppa sedan med crispy chili oil, bladpersilja och pinjenötter.4. Skiva baguette och doppa i din mozzarelladipp!
Vispad mozzarella-dipp
Ingredienser
Recept av Rebecka Bergström
125 g mozzarella
1 dl vispgrädde
1 msk crispy chili oil
2 msk finhackad bladpersilja
2 msk rostade pinjenötter
Salt
1 baguette
![Image](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/74b2288063a97477e8a1d7cdcabffee57ec01320-3024x4032.jpg?w=2048&q=75&fit=fillmax&auto=format)
Gör så här
1. Lättvispa vispgrädden innan du adderar mozzarella riven i bitar.
2. Vispa sedan tills dippen blir krämig. Smaka av med salt.
3. Bred ut på ett fat och toppa sedan med crispy chili oil, bladpersilja och pinjenötter.
4. Skiva baguette och doppa i din mozzarelladipp!