/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bröllopsdagar

Ska ni fira er bröllopsdag och letar efter den perfekta presenten? Vi har ett brett utbud av underbara presenttips som kommer att göra er speciella dag ännu mer minnesvärd. Oavsett om ni firar 1 år eller ett decennium tillsammans, har vi något för varje smak och stil. Hitta den idealiska gåvan för att fira er kärlek och era gemensamma år tillsammans. Cervera - där varje bröllopsdag blir extra speciell.
Bröllopsdagar
Bröllopsdagar

1 årig bröllopsdag - Bomullsbröllop

Det var ett år sedan bröllopet och vi tycker det bör firas. Gör en gemensam dag, ät en god frukost, bjud varann på en lyxig lunch och en långpromenad. Ge din älskade en liten gåva som påminnelse om er stora kärlek.

5 åring bröllopsdag - Träbröllop

5 år har gått sedan ni gifte er och det är dags för träbröllop. Ge bort en symbolisk gåva tillverkad av trä. Se våra uppskattade tips.

10 årig bröllopsdag - Tennbröllop

Tionde bröllopsdagen kallas tennbröllop och är en tradition att ge en present som består av tenn eller annan aluminium. Även om det kan låta lite udda, symboliserar dessa material hållbarheten och flexibiliteten som krävts för att upprätthålla ett lyckligt äktenskap under de senaste 10 åren.

15 årig bröllopsdag - Kristallbröllop

För det 15 åriga kristallbröllopet är valet av en minnesvärd present avgörande. Hos oss på Cervera hittar du ett brett utbud av exklusiva och vackra kristallprodukter som inte bara hyllar årens jubileum utan också symboliserar klarheten och glansen som har präglat det äktenskapet.

20 årig bröllopsdag - Porslinsbröllop

För det 20 åriga porslinsbröllopet är valet av en minnesvärd present en särskilt viktig gest. Cervera erbjuder ett exklusivt sortiment av eleganta porslinsprodukter som inte bara speglar årets jubileum utan också symboliserar den ömtålighet och styrka som har präglat äktenskapet under två decennier.

25 årig bröllopsdag - Silverbröllop

Vid det magnifika 25 åriga silverbröllopet blir valet av en minnesvärd present en hyllning till en kvarts sekel av kärlek och gemenskap. Hos oss på Cervera finner du ett exklusivt utbud av silverprodukter, vars glans och elegans speglar det starka och värdefulla bandet som har formats under dessa 25 år.

30 årig bröllopsdag - Pärlbröllop

Vid det extraordinära 30 åriga pärlbröllopet blomstrar kärleken som pärlor på en sträng och skapar en vacker symfoni av gemenskap och samhörighet. Precis som pärlorna representerar varje års minne och erfarenhet ett unikt skimmer i det kärleksfulla armbandet av 30 år tillsammans.