Riedel Wine Glass Experience

Välkommen till en inspirerande vinkväll med Riedel och Cervera!
Riedel Wine Glass Experience
Riedel Wine Glass Experience
Ta del av vin- och glaskunskap i världsklass. Riedel är ett välkänt begrepp i vinkännarkretsar, bland sommelierer och restauratörer världen över. Engelsktalande Matt Knight kommer att guida oss genom en upplevelse som visar vilken skillnad det kan vara att avnjuta vin i rätt glas. Skillnaden kan vara så stor att även en erfaren provare blir förvånad.
När: 23 maj kl 18:00-20:00
Var: Brygghuset, Norrtullsgatan 12N, Stockholm
Pris: 1099 kr/biljett inkl. glas
Observera att presentationen av Matt Knight är på engelska.

På plats kommer vi även ha en pop-up butik med förmånligare priser på Riedel-glas.

I priset ingår: Vinprovning av 3 olika druvor. Tastingset Riedel Veloce bestående av fyra druvspecifika glas i kristall samt tilltugg som avrundning innan pop-upen öppnar. Tastingsetet får du på plats och det får du även ta med dig hem efter eventet!
Observera att kvittot från cervera.se fungerar som din biljett. Läs mer längre ner*
*Vid köp av biljett kommer du få två mail från oss:
"Orderbekräftelse" - skickas direkt efter köpet och är en bekräftelse på att köpet har gått igenom.
”Kvitto” – detta mail fungerar som din biljett och kommer att skickas ut några dagar innan eventet. I mailet står det "din order är på väg", men observera att inget kommer att skickas fysiskt hem till dig. Tastingsetet från Riedel delas ut på plats den 23 maj.
Avbokning av biljett måste ske senast söndag 7 maj 2023.

Riedel Veloce

Veloce är Riedels senaste bidrag till världens vinälskare. De vackra vinglasen utmärker sig med en kupa i tunn kristall och en smal, hög stam. Den eleganta känslan förstärks av att kuporna har en diamantformad design. Precis som Riedels andra glasserier är Veloce-glasen druvspecifika. På foten av varje glas finns en märkning som säger vilken druva kupan passar till.

Om Riedel

Hemligheten bakom ett riktigt gott vin är druvsorten, det är en av de viktigaste faktorerna för hur ett vin doftar och smakar. En annan viktig del för vinupplevelsen är vilket glas vinet avnjuts i. Det perfekta vinglaset ska ha en speciell kupa som lockar fram druvans bästa egenskaper och skapar harmoni mellan utseende, doft och smak. Riedel har arbetat med att ta fram de här speciella vinglasen i nära 50 års tid och är idag helt marknadsledande på området. Är du en sommelier och vinkännare är Riedelglasen ett måste. Du har inte fått ur det mesta av ett vin förrän det avnjutits ur ett druvspecifikt vinglas från Riedel!
Upptäck hela Riedels sortiment här!
Observera att det är 18-års åldersgräns på eventet.