/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Aida

Det danska företaget Aida har sedan 1953 designat prisvärt och stilrent porslin, bestick och andra bordsartiklar till dukning. Med serier som RAW och Harvey i skandinavisk design passar produkterna lika bra till vardagsmiddagen som festmåltiden.
Aida
Aida
Finns i lager
Varumärke

    K

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
585 produkter
40 av 585 produkter

Aida RAW

Serien Raw från Aida är mest känt för sina fina bestick men kollektionen rymmer allt du kan tänka dig till det dukade bordet, med allt från tallrikar och koppar till bordstabletter och servettringar. Allt stengods i serien har härdats i ugn två gånger för att få ett starkt och hållbart material samtidigt som processen ger en fin melerad yta. Många av färgerna på porslinet - northern green, metallic brown och midnightblue – speglar den nordiska naturen, som tillsammans med den naturliga och råa ytan passar utmärkt med mjuka textilier så som linneservetter i 100% linne från Aida. 

Aida bestick

Aida är Danmarks ledande leverantör av bestick och deras produkter säljs världen över. Varumärket är välkänt för sina tåliga bestick och den mycket uppskattade serien med guldiga bestick från Raw kommer i både 16 och 48 delar, samt även i svart, rostfritt och matt roséguld. Aida erbjuder även bestick från serien Atelier som görs i färgerna svart, guld och rostfri och i set om 4, 16 och 40 delar. Utöver dessa set finns även barnbestick, dessertskedar samt kaffeskedar i olika utföranden.

Aida porslin

I Aidas sortiment finns flera olika serier av porslin som erbjuder olika stilar för alla tillfällen.
  • Raw är rustik i sin design med jordnära färger så som grönt, brunt och grått, och råa material.
  • Groovy är till skillnad från Raw blank och har en modern och tidlös design med räfflade kanter. Färgerna går i vitt, svart och blått och här kan du välja att antingen kombinera olika färger för en spännande dukning eller så köper du hela set i samma färg för en klassisk och enhetlig stil.
  • Passion är även denna serie mer åt det klassiska håller med en romantisk benvit färg. Här finns tallrikar i olika slag, skålar och muggar som garanterat kommer hålla över tid.
  • Quadro är serien som erbjuder fyrkantiga tallrikar i en iögonfallande design. Tallrikarna är brända i 1200 grader för stark hållbarhet.
  • Relief har tallrikar, muggar och koppar i en diskret design med subtilt men vackert mönster. Likt Raw kommer produkterna i jordnära färger som blått, grönt och grått som är otrolig fina att kombinera tillsammans.

Glas

I Aidas glassortiment finns tre huvudserier som erbjuder olika stilar på glas, samtliga gjorda av blyfritt glas med kristallik finish. Passion connoiseur är kollektionen för dig som önskar glas i tidlös design med tunna stjälkar på vin- och champagneglasen. Harvey består av whiskyglas, cocktailglas och diverse andra drinkglas med ett elegant mönster som är inspirerat av klassiska kristallglas som definitivt höjer smakupplevelsen på dina drycker. Søholm Sonja-serien sticker ut från de övriga glasen med handgjorda och munblåsta färgade dricksglas som gör att varje glas är unikt. Passar fint att kombinera med de mer klassiska glasen från Aida för en festlig dukning.

Raw Creative glass

Denna kollektion består av produkter av glas med små bubblor i som gör varje exemplar unik i sitt slag. Serien består av fina fat, skålar och tallrikar i både klart och sotat glas.