/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Iris

Från Cerveras eget varumärke Anders Petter hittar du här serien Iris med tallrik / assiett, kopp, äggkopp och frukostskål tillverkade i porslin med härligt rustika nyanser.
Perfekt för frukost eller brunch - dukningen!
Iris
Iris

Anders Petter Iris – Perfekt frukostporslin

Cerveras eget varumärke Anders Petter har tagit fram Iris, en serie porslin bestående av:
  • Frukostskålar
  • Äggkoppar
  • Kaffekoppar /muggar
  • Assietter / tallrikar
som i sin utformning är perfekta att använda till frukosten!
Serien Iris är tillverkad i tålig keramik. Som allt bra porslin för frukost är det hållbart och tål både diskmaskin och mikrovågsugn så att du kan använda det varje morgon för att få en bra start på dagen!

Färger på Anders Petter Iris

Serien finns i tre olika färger som alla går i samma färgton. Färgerna är:
  • Pale Pink / Rosa
  • Grön
  • Vanilla / Vit
Eftersom alla frukostskålar, äggkoppar, muggar och tallrikar / assietter har samma format trots att de har olika färger passar det att mixa och matcha porslinet hur du vill. Antingen att du till exempel köper muggar i en färg, alla skålar i en annan färg och sen tallrikar i en tredje färg eller så köper du flera färgmatchade set med alla produkter i samma färg. Perfekt för att hålla reda på vem temugg, eller snacksskål tillhör när alla vid bordet har varsin färg!

Iris Skål, Kopp, Äggkopp och Assiett

Porslinsserien Iris är tillverkad i Portugal och med sin avskalade och minimalistiska look passar produkterna i serien till ett antal ändamål och tillfällen. Det är inte bara till frukosten som den blir en fin dukning utan matservisen Iris kan även användas till:

- Skål: Perfekt till frukostflingorna, förrättssoppan eller kanske till tacotillbehör eller snacks. Skålen är 15 cm i diameter.
- Kopp: En liten kopp som rymmer 30 cl varm eller kall dryck vilket gör den utmärkt till att dricka espresso eller juice i.
- Äggkopp: Förutom att använda den till att äta frukostäggen ur passar den även till att ha örter, flingsalt eller såser i.
- Assiett: Assietten, eller tallriken, är perfekt att ha smörgåsar på vid frukost. Den är 23 cm i diameter så den är även fin att använda som förrättstallrik, efterrättstallrik eller salladstallrik.

Alla dessa underbara produkter i olika härliga färger finns exklusivt att köpa hos oss på Cervera!