/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Broil King

Broil King vill att deras kunder ska vara lika stolta över att äga en Broil King grill som de är över att tillverka dem.
Broil King
Broil King
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
1 produkter
1 av 1 produkter
Broil King® och Onward Manufacturing Company (OMC) är familjeföretaget som de senaste 30 åren varit Kanadas ledande tillverkare och distributör av kvalitativa gasolgrillar, tillbehör samt nischprodukter som kolgrillar/rökar. Vårt kanadensiska landskap och de krävande miljöer som våra grillar måste fungera i, har även inspirerat oss i vårt val att använda högkvalitativa material. Det är därför våra grillar används och uppskattas året runt i miljoner trädgårdar, på uteplatser och bryggor i Nordamerika och Europa. 
Perfekt grillresultat, varje gång!
Broil King® gasolgrillar - är designade med ett legendariskt grillsystem i hjärtat av varje grill. Vi förser grillen med patenterade Dual Tube-brännare eller enkla brännare i rostfritt stål och brännarportar på två sidor som ger jämn värme i hela grillen. Över brännarna finns de rostfria stålvågorna Flav-R-Wave™ som gör att fett och köttsafter som droppar ner förångas och ger maten den där oemotståndliga grillsmaken. Vi har grillgaller som behåller värmen och ger grillränder samt stora grillugnar för suverän varmluftstillagning med jämn värmedistribution och steglös värmekontroll.
Med det legendariska grillsystemet i Broil King ges möjlighet att laga nästan vad som helst på grillen och på vilket sätt man vill. Göra grillspett och pizza, grilla biffar och kycklingfiléer som får perfekta grillränder med direkt grillmetod. Helgrilla kycklingar och stora stekar, grilla fisk eller baka genom använda grillen som en ugn med indirekt grillmetod. Eller långsamt tillaga kalkonen på rotisseriet.
Gasoltanken förvaras bekvämt och säkert i skåpet under grillen (CE-godkänd). Det är denna typ av uppmärksamhet på detaljer och engagemang för kvalitet som skiljer Broil King ® från andra märken.