Hemleverans 39 kr | Fri frakt över 399 kr
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Hardanger Bestikk

Mellan djupa fjordar och höga fjäll i en liten by kallad Kinsarvik finner du Hardanger Bestikk, Skandinaviens mest erfarna och traditionsrika specialist inom bestick. Företaget har genom åren, ända sedan 1958, tillverkat och levererat bestick i hög kvalitet till den norska och skandinaviska marknaden. Produkterna är skapade och utvecklade över tid med stor fokus på design. I designen kan du skymta spår av familjevärderingar, spektakulär natur, fint hantverk och delikat utformning – allt skapat för att ge äventyrliga matupplevelser och en extra dimension.

Urvalet är stort; om du föredrar antikt och retro eller modernt, stilrent och skandinavisk design så finns det något för alla. Norska och nordiska familjetraditioner är en av Hardanger Bestikks viktigaste inspirationskällor. Alla produkterna är designade för att passa in i den moderna livsstilen där utsökta matupplevelser, avslappnad social samvaro och kvalitetstid står högst när man sitter samlade runt bordet.

Hardanger Bestikk Hardanger Bestikk

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies