/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tuva

Design Per Finne 2009
Tuva bestick från Hardanger Bestikk har vunnit flertalet priser för sin unika design. Besticken lanserades 2009 och blev snabbt ett uppskattat bestick. Bestickserien är designad av Per Finne.
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
10 produkter
10 av 10 produkter

Ergonomiska bestick i snygg design

När Finne skulle skapa bestickserien var målet att få fram ett bestick som skulle passa en bred målgrupp, både när det kom till målgruppens ålder och färdighet, utan att han skulle behöva kompromissa med designen.

Balans

Balansen har stått i fokus när besticket har tagits fram. Med en väl avvägd balans blir besticket greppvänligt och behagligt att äta med.

Enkel och genomtänkt design

Besticken har en enkel design med kanter som är rundade. Den polerade finishen är pricken över i. Att de dessutom är sköna att hålla i gör det svårt att ha några invändningar mot besticket.

Delar i bestickserien Tuva

Med besticken i serien kan du duka för i stort sett alla olika typer av måltider. Ska du servera flerrätters finns det, förutom matbesticken, både förrättsbestick och efterrättsbestick i serien. Passar för såväl vardag som fest.

Tuva bestickset 24 delar

Med ett bestickset får du de viktigaste besticken i ett praktiskt set. Ett bestickset är perfekt att ge bort i present till någon som snart ska flytta hemifrån, till brudparet eller som födelsedagspresent.
Besticksetet innehåller: 
  • 4 st knivar
  • 4 st gafflar
  • 4 st matskedar
  • 4 st teskedar

Tuva förrättsbestick 8 delar

Setet med förrättsbestick ger dig bestickpar för fyra kuvert. Förrättsbesticken är något mindre i storlek än matbesticken, men lika bekväma och smidiga att använda.
Besticksetet innehåller:
  • 4 st förrättsknivar
  • 4 st efterrättsknivar

Tuva matsked

Matskedarna passar lika bra till soppan som grytan eller yoghurten.

Tuva dessertsked 4-pack

Dessertskedarna ger dig en komplett dukning om efterrätt står på menyn. Skedarna är perfekta för att äta glass eller chokladmousse med.

Tuva tesked 4-pack

Teskedarna är mindre än dessertskedarna. Teskedarna gör sig utmärkt till fikat.

Tuva serveringsset 2 delar

Serveringssetet innehållande två delar består av serveringsbestick som du kan använda för att servera potatis, kött eller sallad. Serveringssetet har flera användningsområden och kan användas både vardag och fest.

Tuva såsslev

Med en såsslev blir det lättare att servera sås samtidigt som serveringen blir mer elegant. Tuva såsslev går väl ihop med de andra delarna i serien.

Hardanger Bestikk

Hardanger Bestikk har länge samarbetat med framstående designers i Skandinavien. Företaget har flera bestickserier som har nått stora framgångar. Det är inte så konstigt. Besticken är genomgående både snygga och bekväma att hålla i och äta med.

Högkvalitativt stål

Besticken består av 18/10 rostfritt stål. Det innebär att stålet innehåller 18 procent krom och 10 procent nickel.

10 års garanti

Att besticken har så hög kvalitet gör att Hardanger kan ge 10 års garanti på besticken, från det datum besticken har köpts, så länge det finns ett kvitto som styrker inköpsdatum.

Tål diskmaskin

Besticken tål att diskas i diskmaskin.
Diskar du besticken i diskmaskin är det bäst att skölja dem först. På så sätt undviker du att fläckar uppstår. Skulle de ändå få fläckar går fläckarna att få bort med putsmedel. Om fläckar fortsätter att uppstå brukar byte av diskmedel hjälpa.