/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kenwood

Var tredje sekund säljs en apparat från Kenwood, någonstans i världen. Med en köksmaskin från Kenwood kan du vara säker på att ingenting har lämnats åt slumpen. Varje produkt är väl genomtänkt, med bästa materialval och smart och snygg design.
Kenwood
Kenwood
Finns i lager
Varumärke

    A

  • M

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
18 produkter
18 av 18 produkter
Företaget utvecklar hela tiden produkterna, för att de ska bli bättre och bättre. Detta genom att testa nya teknologier och tekniker. Kenwood är alltid öppna för att göra sina köksapparater ännu bättre. Och det är något som märks.
En köksmaskin från Kenwood är att lita på, år efter år.
Unna dig själv en köksmaskin, eller ge bort till någon som du känner. För den som har ett stort intresse för att baka och laga mat är Kenwoods hushållsassistent en stor hjälpreda i köket.

Kenwood köksmaskin

Med en Kenwood köksmaskin går det lätt att knåda, blanda, vispa, mixa och skära. Älskar du att baka kommer Kenwoods köksmaskin antagligen bli din bästa hjälpreda i köket. Köksassistenten underlättar arbetet, samtidigt som den förbättrar resultatet. Den har dessutom en riktigt snygg design.

Kenwood Chef XL

En av företagets mest populära köksassistenter är Kenwood Chef XL. Det är inte så konstigt. Chef XL är en köksassistent utöver det vanliga. Köksassistenten drivs av en 1200 wattsmotor och har en bunke som rymmer 6,7 liter.
Med en Kenwood Chef XL kan du blanda ihop det mesta, även sådant som kan vara trögt att röra ihop. Tack vare att köksmaskinen har en planmixning kan hastigheten och maskinens effekt behållas, även när belastningen är tung.
Den vibrerande hastighetsregleraren kan du själv ställa in, för att du ska få bästa möjliga resultat.
Till Chef XL medföljer följande tillbehör: 
  • Visp
  • Degkrok
  • K-visp
  • Extra skål, 6,7 liter, i rostfritt stål
  • Stänkskydd

Kenwood tillbehör

Använd tillbehören på rätt sätt för bästa resultat.

Ballongvisp

Vispa grädde fluffig eller rör ihop en lös smet med visparna.

Degkrok

Den rejäla degkroken är perfekt om du ska röra ihop tyngre degar. Degkroken rår på de flesta degar.

K-spade

K-spaden är Kenwoods unikt framtagna visp. Vispen når skålens alla vinklar och du får ett fantastiskt resultat, oavsett om du ska röra ihop en pastadeg, potatismos eller kakdeg. Vispen känns igen på att den har formen av ett K.

Historia

Företaget grundas

Företagets grundades 1947 av Kenneth Wood. Företagets första produkt var en brödrost, som kunde rosta brödet på båda sidorna samtidigt. Därefter har företaget utvecklat flera smarta köksmaskiner, som har en både snygg och praktisk design.

Chef lanseras

När Chef köksassistent lanserades 1950 på utställningen Ideal Homes Exhibition fick den genast uppmärksamhet. Köksmaskinen sålde slut på Harrods på bara en vecka.

Utökar sortimentet

År 1956 utökar företaget sitt sortiment med elvispar, mixers och strykjärn.

60-års jubileum

Företaget firade 60 år 2007. Från att ha startat med att ha en produkt, brödrosten, i sortimentet hade företaget vid sitt 60-års jubileum över 200 modeller av olika köksapparater och fanns i över 40 länder.

Idag

Företaget fortsätter att utveckla sina produkter, med fokus på kunderna, precis som det gjort ända från start.