/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Constella

Constella ljusstake från Klong går att variera i oändlighet. Är det en ljusstake, eller en vas? Eller både och? Det är du som bestämmer. Och det är fritt fram att ändra sig, för att sedan ändra sig igen och igen.
Constella
Constella
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
10 produkter
10 av 10 produkter
Constella öppnar upp för kreativitet. Våga experimentera och utforska ljusstakens alla möjligheter.
Constella finns i flera olika utföranden. Välj mellan olika material, olika antal ljushållare och olika tillbehör som gör att ljusstaken blir ännu mer personlig.

Fem eller tio ljushållare

Ljusstaken finns i två varianter. Välj mellan ljusstaken med fem ljushållare och ljusstaken med tio ljushållare. Flera ljushållare kan med fördel placeras bredvid varandra för att skapa ännu mer effekt.

Forma ljusstaken

Ljusstaken går att forma på olika sätt. Låt ljusstaken vara en linje eller en cirkel. Med flera ljusstakar kan du skapa ännu större konstellationer.

Vas, ljusinsatser och manschetter

Förutom att du kan böja ljusstaken och på så sätt förändra ljusstakens utseende, kan du även förändra ljusstakens användningsområden genom att använda dig av olika tillbehör.

Använd ljusstaken som vas

Ljusstaken Constella kan agera ljushållare ena stunden, för att strax därefter vara en vas. Med hjälp av glasinsatserna, som du kan köpa separat, är det lätt att förändra Constellas utseende och funktion. Placera en vacker stickling eller blomma i vasen.

Variera mellan värmeljus och långs ljus

Ljushållarna är anpassade för värmeljus, men med de smidiga insatserna som du kan köpa till kan du placera långa ljus i ljushållarna. Insatsen säljs i 5-pack.

Manschetter

Med manschetter formade som stjärnor gör ljusstaken ännu vackrare. Manschetterna är tillverkade av mässing och säljs i 5-pack.

Gåvoset

Gåvosetet består av en ljushållare för värmeljus, en ljushållare för ett långt ljus och en vas i hållare. Med andra ord innehåller gåvosetet en liten del av varje ur Constella-serien.

Material

Ljusstakarna kommer i olika material.

Ljusstake mässing

Mässing är ett elegant och tidlöst material.

Ljusstake silver

Aluminiumljusstakarna är vackra och smakfulla.

Perfekt present

Ljusstaken är perfekt att ge bort i present eller att önska sig i present. Ljusstakens tillbehör gör sig därefter perfekta som nästkommande presenter att ge bort eller önska sig. Varför inte gå ihop några stycken och köp varsin del, för att ge alla delar på en gång?
Det går nästan att påstå att ingen ljusstake är den andre lik, just eftersom den är så föränderlig. Constella brukar därför vara populär bland många. Den enkla designen och möjligheterna att göra ljusstaken personlig och unik tilltalar en bred målgrupp.

Klong

Klong är företaget som värdesätter klassisk design, lika mycket som de vill utmana den. Klong startade upp med en ambition om att ta fram produkter som skulle hålla över tid. Så har det också blivit.
Majoriteten av Klongs designers kommer från Sverige. Alla har sitt unika formspråk, trots det tycks alla Klongs designers produkter passa väldigt bra ihop.

Designer Eva Schildt

Designern bakom Constella är Eva Schildt. Schildt designar med en tro om att människor är likadana över tid. Hon dras till traditionell design och små provokativa detaljer. Schildts design brukar förknippas med naturen och det organiska. Förutom Constella har hon formgivit lampor, möbler, smycken, textilier, leksaker, hushållsapparater och förpackningar.