/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Modern House

Det norska varumärket Modern House tar fram funktionella produkter med skandinavisk design. Söker du en stilfull brödkorg, ugnsform, knivset, termos eller nya champagneglas? I så fall har Modern House det du söker.
Modern House
Modern House
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
736 produkter
40 av 736 produkter
Varumärket vill att vi ska njuta både av att laga maten och att äta den. Därför tar de fram produkter som gör både matlagningen och servering njutningsfull. Förutom att produkterna har en snygg design så är den också funktionell. Saknar du något till köket hittar du det med största sannolikhet hos varumärket.

Ett brett sortiment

I sortimentet hittar du det mesta för köket. Allt är tillverkat av hög kvalitet, i en genomtänkt design. Tycker du om att laga mat och uppskattar snygga köksprodukter är produkterna från varumärket helt rätt för dig. Köp till dig själv eller ge bort till den som gärna står i köket. Det finns något för alla i sortimentet.

Modern House brödkorg

Med en brödkorg får brödet en snygg presentation. Hos varumärket hittar du brödkorgar i olika storlekar.

Modern House isform

Med rejäla iskuber till drinken får du både en snygg drink och du slipper att drinken blir vattning alltför fort. Varumärket har flera isformar som skapar stora iskuber. Välj mellan att göra fyrkantiga och runda isformar.

Modern House ugnsform

Hos varumärket hittar du praktiska ugnsformar med lock. Ugnsformarna kan du använda vid matlagning, servering och förvaring av mat. Ugnsformarna är tåliga tack vare att de bränts i höga temperaturer. I kylskåpet kan du förvara ugnsformarna på varandra, med locken emellan. När du inte använder ugnsformarna kan du i stället placera dem i varandra.

Modern House knivset

North knivset innehåller ergonomiska knivar tillverkade av trä och kvalitativt rostfritt stål. Knivsetet innehåller de viktigaste knivarna för vardagens matlagning. Unna dig själv nya knivar eller ge bort till någon som ska flytta hemifrån.

Modern House knivblock

I sortimentet hittar du flera olika varianter av knivblock. Med ett magnetiskt knivblock håller du koll på knivarna och slipper dessutom att de ligger och skaver mot varandra i kökslådan. Varumärket erbjuder snygga knivblock i bambu.

Modern House bakredskap – skål med handtag

Varumärket erbjuder alltifrån flera olika skålar till måttsatser. Rejäla skålar passar lika bra till bakningen som matlagningen. Skålarna finns i olika storlekar och är tillverkade av rostfritt stål och har ett handtag som gör att du kan hålla fast i skålen samtidigt som du vispar eller rör om. Har du väl börjat använda en skål med ett greppvänligt handtag kommer du antagligen inte vilja återgå till att använda en skål utan handtag. Tack vare att skålen har en silikonbeklädd undersida halkar den inte runt på köksbänken. Smidigare än så blir det knappast.

Modern House planksteksbräda

Med en planksteksbräda kan du göra en god plankstek. Planksteksbrädan Wood har en köttsaftskåra och ett korkunderlägg. Smörj in plankan med matolja första gången du ska använda den, placera den i ugnen i 200 grader i 10 minuter. Genom att smörja in plankan blir den härdad. Korkunderlägget är perfekt vid servering.

Modern House glas

Varumärket erbjuder ett brett sortiment av glas. Vare sig du söker champagneglas, vinglas eller vattenglas.