Nicolas Vahé

Nicolas Vahé började sin karriär som kock och konditor i Frankrike. Han tog sen sin kärlek till det goda i köket och skapade Nicolas Vahé Salt och peppar, olivolja, pesto och vinäger som kommer förhöja din matlagning eller vara en perfekt present!
Nicolas Vahé
Nicolas Vahé
100 produkter
40 av 100 produkter

Nicolas Vahé Salt och peppar

Den franske kocken började med att tillverka marmelad men är idag mest känd för sina underbara salt och peppar blandningar.
Allt ifrån mer klassiska salt och peppar mixar i form av Franskt Havssalt, till härligt smaksatta Salt Parmesan & Basilika, Salt Vitlök & Röd Chilipeppar och Peppar Citronskal.

Nicolas Vahé Presentförpackning

Produkter från Nicolas Vahé kommer förhöja din matlagning eller vara en perfekt present till någon som uppskattar det lilla extra i köket!
Det finns både Gåvoask med olika smaksatt sirap och Presentask med Salt och peppar i olika smaker. Varför inte ge bort en Nicolas Vahé Olivolja Vitlök eller Olivolja Chili i stället för blommor nästa gång du är bortbjuden på middag!

Nicolas Vahé Tallrik

Förutom en massa gott som förhöjer själva matlagningen tillverkar de produkter som framhäver presentationen av dina måltider. På Cervera hittar du tallrikar, fat och skål som han har formgivit i ett underbart keramiskt material. Till dessa finns matchande bestickset, salladsbestick och ostknivar.
Nicolas Vahé har också tagit fram häftiga serveringskastruller, stekpannor och formar som du både kan laga och servera maten i. De rustika uppläggningsstekpannorna och kastrullerna är tillverkade i rostfritt stål. De är perfekta för att både laga och sen direkt servera i. Till exempel kan du med dessa duka fram tapasrätter, omeletter och andra förrätter som du precis har tillagat.

Nicolas Vahé produkter på Pizza

Det finns även en härlig Organic Pizza Mix som du bara behöver tillsätta vatten, olja och jäst till för att få en riktigt god pizzabotten.
Ett tips är att sen testa någon av hans salt och pepparblandningar eller smaksatta olivoljor på din hemmagjorda pizza:
  • Salt Vitlök/Fänkål
  • Salt Parmesan Tomat & Basilika
  • Olivolja basilika
  • Olivolja rosmarin
  • Olivolja Vitlök
  • Salt Vitlök & Röd Chilipeppar
  • Olivolja Vit Tryffel
  • Peppar Citronskal
Pizzan kommer med hjälp av dessa underbara smakförhöjare vara minst lika god som en lyxpizza på restaurang!

Nicolas Vahé på Cervera

Hos oss på Cervera hittar du förutom Nicolas Vahé kryddor och oljor även flera av hans andra delikatesser som kaffesirap, tryffel och olika curd.