/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Rosendahl

Rosendahl är designföretaget som associeras med minimalistisk och funktionell design till ett bra pris.
Det var år 1984 som Erik Rosendahl grundade företaget och sedan dess har det hunnit växa en hel del. Idag det ett av Danmarks största familjeägda designföretag. Företagets hela namn är idag Rosendahl Design Group A/S.
Rosendahl
Rosendahl
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
kr
kr
249 produkter
40 av 249 produkter

Filosofi

Rosendahls mål är att ta fram produkter som framför allt ska vara en del av vardagen, men också passa att ställa fram när det vankas fest. Visionen är att produkterna ska användas dagligen. Med ett sådant mål krävs det givetvis att produkterna är framtagna för att stå emot vardagens slitage. Dessutom måste priset möta det de flesta tycker är rimligt att lägga på köksprodukter, porslin och glas som köps för att används till vardags. Alla dessa faktorer tas i beaktning när en ny produkt ska tas fram.

Skandinavisk formgivning

Rosendahl samarbetar med erfarna formgivare som tar fram design som speglar Rosendahls vision. För Rosendahl är det i mötet mellan kontraster som den bästa designen uppstår. Det handlar om struktur och kreativitet som tillsammans skapar något alldeles eget.

Produkter

Rosendahl har ett brett sortiment med många olika produkter. Vare sig du söker produkter till serveringen, matlagningen eller hemmet hittar du dem hos Rosendahl. Tilltalas du av en minimalistisk design med det lilla extra? I så fall lär du hitta vad du söker om du tittar runt bland Rosendals breda utbud. I stort sett alla produkter har en smart design som underlättar vardagen.

Servering

Rosendahl har ett brett sortiment av produkter som passar bra att ta fram när det är dags att servera maten eller drycken. Du hittar allt från mattallrikar, matbestick, skålar, kannor, karaffer till vinglas och dricksglas. Ska du servera vin eller göra en drink? I så fall hittar du både vin- och drinktillbehör i sortimentet.

Matlagning

Salt- och pepparkvarnset, olja- och vinägerflaskor och skålar är produkter som gör matlagningen roligare och lättare.

Inredning

Piffa upp ditt hem med stilrena inredningsprodukter för hemmet. Hos varumärket hittar du lampor och krukor i elegant design som faller de flesta i smaken. Lamporna i serien Soft Spot avger ett mjukt och härligt ljussken. Köper du en lampa från Soft Spot kommer du antagligen snart vilja ha fler. De är nämligen perfekta att placera ut på olika platser i hemmet.

Bra present

Produkterna lämpar sig utmärkt att ge bort i present. Deras funktionalitet och träffsäkerhet när det kommer till stilfull design brukar tilltala många. Produkterna passar utmärkt att ge bort till den som precis har flyttat hemifrån, den som är matlagningsintresserad eller den som bryr sig om inredning. Eller varför inte unna ditt eget kök eller hem en uppgradering? Fyll hemmet med tåliga vardagsfavoriter som du kommer fortsätta att älska år efter år.

Serien Grand Cru

En uppskattad serie är serien Grand Cru från Rosendahl. I Grand Crus breda sortiment finns det mesta för kök och servering. Grand Crus sortiment innehåller många olika produkter med olika design, men eftersom allt från företaget är designat med samma filosofi finns det en enhetlighet mellan dem alla. Det är stilrena och vardagssmarta.