/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Brus

Brus kolsyremaskin från Stelton kombinerar stil och funktionalitet i ett. Med en höjd på 42 cm erbjuder dessa köksmaskiner en praktisk och kompakt design som passar perfekt i alla moderna kök.
Med Brus kolsyremaskiner kan du enkelt och snabbt kolsyra vatten hemma, vilket ger en fräsch och bubblande dryck när som helst. Ge ditt vardagsliv en uppfriskande touch med Brus kolsyremaskiner från Stelton.
Brus
Brus

Brus kolsyremaskin - enkelhet när den är som bäst

"BRUS" är ljudet av kallt bubblande vatten som kommer direkt från köket. Den smala Brus kolsyremaskinen sparar miljön från stora mängder onödig plast och transport eftersom du med Brus kan göra eget bubbelvatten i återanvändbara flaskor hemma istället för att köpa det i affären.

Design och funktion

Den eleganta och minimalistiska designen av BRUS är skapad av Søren Refsgaard. Designen av bygger på de cylindriska formerna som är klassiska för Steltons design. Den cylindriska formen syns både i den ultratunna behållaren för kolsyrepatronen och även i kolsyreknappen. Knappen vrider man medurs för att justera mängden kolsyra och moturs för att lossa flaskan från maskinen.
"BRUS är till för alla som vill ha bekvämligheten att kunna göra sitt eget kolsyrade vatten hemma, och som samtidigt vill ha snygg design i köket. "
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
5 produkter
5 av 5 produkter

Nyhet 2023 - Brus kolsyremaskin från Stelton

Med Brus kolsyremaskin från Stelton kan du inte bara göra ditt eget bubbelvatten eller läsk i återanvändbara flaskor, utan också bidra till att spara miljön från stora mängder onödig plast.
Designen på kolsyremaskinen är så elegant att du kommer se fram emot att ställa den framme på köksbänken. Skapad av designern Søren Refsgaard, är den känd för sin rena och funktionella design där alla överflödiga element har tagits bort. Brus är ett särskilt bra exempel på detta. Designen inspireras av de cylindriska formerna som är klassiska för Steltons design.
Kolsyremaskinen levereras med en Brus-flaska.

Gör ditt eget bubbelvatten med Brus kolsyremaskin

Nu kan du enkelt göra ditt eget bubbelvatten och läsk hemma samtidigt som du sparar miljön från plastflaskor och burkar. Med Brus kolsyremaskin från Stelton kan du anpassa kolsyrehalten efter din egen smak och skapa en personlig dryckupplevelse. Det stilrena danska designen ger en touch av elegans till ditt kök och kommer vara en stolt prydnad på din köksbänk. Brus kolsyremaskin, skapad av designern Søren Refsgaard för Stelton. Den innovativa kolsyreknapplutningen och den tunna CO2-patronbehållaren visar på designens funktionalitet och enkelhet. Med Brus kolsyremaskin kan du njuta av läskande drycker.