/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tenderflame

Tenderflames unika dekorationsbrasa finns i allt från Tenderflame Lilly lykta upp till större bordsspisar och braskaminer som alla ger eld utan rök!
Med hjälp av det säkra bränslet Tenderfuel, som också finns att köpa på Cervera, får du en eldstad eller öppen spis för ute och innebruk som skapar en vacker eld som ej avger sot eller rök.

Tenderflame
Tenderflame
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
78 produkter
40 av 78 produkter

Hur fungerar Tenderflame

Norska Tenderflame är eldstäder i olika storlekar som tack vare sin unika kombination av en Steelwick veke och ett patenterat Tenderfuel-bränsle skapar en kontrollerad eld som kan användas både ute och inne och som finns i många olika storlekar.

Tenderflame - Eld utan rök

Från små lyktor och bordsspisar till stora öppna spisar och kaminer som är perfekta om du inte har en skorsten eftersom de varken avger rök, sot eller någon lukt.
Tenderflame Tenderfuel Iris öppen spis

Vad är Tenderfuel bränsle

Det som gör att de inte avger något sot eller irriterande rök och därför kan användas både inomhus och utomhus är det unika bränslet.
Det är ett miljövänligt bränsle och till skillnad från andra liknande bränslen som bioetanol är det också ett giftfritt bränsle.
Det är inte heller brandfarligt utan brinner enbart när det kommer i kontakt med den speciella veken. I och med att bränslet ej är brandfarligt så kan du förvara bränslet säkert utan risk för antändning.
På Cervera kan du köpa olika storlekar för just dina behov, från Tenderfuel 0,7 l upp till Tenderfuel 5 l och 10 liter.
Tenderfuel Tenderflame bränsle giftfritt miljövänligt
Tenderflame Lilly lykta guld ljuslykta

Tenderflame Lilly lykta

En lykta från Tenderflame skapar en mysig känsla både inomhus under kalla vinterkvällar och utomhus sommarkvällar i trädgården. Förutom lyktan Lilly finns även Café Raw, Tulip lykta och Breeze lykta som alla är snyggt designade och brinner säkert.


Tenderflame Bordsspis

Det finns också större eldstäder som är allt från bordsmodeller i form av rejälare lyktor som Jasmine Lykta 24 cm till bordsspisar som Carnation.
Tenderflame öppen spis dekokrationsspis dekorationseld
Tenderflame vägghängd kamin dekorationsbrasa

Tenderflame kamin

Vill du ha en större dekorationsbrasa eller kamin utan att du behöver ha en skorsten finns stora fristående eldstäder för golv och väggar där de underbara Iris Öppen spis och Fristående eldstad 60 cm fungerar som en kamin utan skorsten.

Så tänder du din Tenderflame

  • Använd aldrig något annat bränsle än Tenderfuel
  • Fyll upp tanken men var försiktig inte så det rinner över
  • Tänd Steel Wick-veken
  • Du kan använda brasan både inne och ute men tänk på att den inte är vattentålig
  • När du ska släcka elden ska du använda det medföljande släckningslocket.
Tenderflame hur tänder du din Tenderflame med Tenderfuel


Steelwick veke

Anledningen till att härdarna brinner med sin speciella eld är kombinationen av det speciella bränslet i kontakt med den patenterade Steelwick veken. Det är en rostfri veke tillverkad i stål som varken förstörs eller brinner upp. Vekens storlek varierar beroende på eldstaden.
Tenderflame Steelwick veke Steel wick rostfri veke

Tenderflame och Tenderfuel på Cervera

Hos oss på Cervera kan du köpa allt från mindre bordslyktor som är perfekta att ge bort i present till större eldstäder som kommer lysa upp din egen vardag! Trots att de brinner drygt så kommer du någon gång behöva köpa nytt bränsle och då har vi på Cervera även en stor variation av Tenderfuel-förpackningar.
Tenderflame lykta bordsspis
Tenderflame öppen spis kamin för inne och utebruk