/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vargen & Thor

På västkusten växte det fram en dröm och vision. Inspirerad av den vackra, karga, mystiska naturen som Västkusten erbjuder, blev Vargen och Thor till. Idén var att skapa produkter som var hållbara, vackra, utan tumma på kvalitéten eller skapa astronomiska hål i kundernas plånböcker.
Vargen & Thor
Vargen & Thor
Finns i lager
Varumärke

    O

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
90 produkter
40 av 90 produkter
Från att den första prototypen togs fram tog det fem år innan Vargen & Thor med stolthet satte sin stämpel på sina första produkter.
Deras första produkter såg dagens ljus den första november 2019 och togs emot med stor värme. Detta var startskottet på deras framgångssaga som har lett till Vargen och Thor växer så det knakar. Idag säljs deras produkter över hela världen via både återförsäljare och deras egen e-handel som skickar deras varor till jordens alla hörn.

Vargen & Thors design

Deras produkter är unika i sin utformning och designade för att hålla i många år framöver. De har gjort ett tydligt avtryck hos många med sina häftiga färger, stansningar, hamrade ytor och sin subtilt graverade logga. Unika kreationer som inte ser ut som något du tidigare skådat, det är bara så man kan beskriva produkterna från Vargen och Thor. För dom är det inte bara deras vackra design som får dom att stå ut från mängden, dom har med största noggrannhet valt alla materialen för hand.
Vargen och Thor ville skapa något som håller och som verkligen är bra, alla deras varor innehåller därför inte några skadliga beläggningar eller annat som kan vara farligt. En av de mest uppskattade egenskaperna hos deras produkter är att nästintill alla tål att diskas i diskmaskin. Deras produkter håller en hög kvalitét och sätter en unik prägel på din matlagning eller dukning utan att du blir ruinerad på köpet.

Kokkärl och bestick från Vargen & Thor

De vackra färgerna i deras serier bland kokkärl, bestick och tillbehör lyfter verkligen vilken måltid som helst. De vackra hamrade ytorna som numera finns i många av deras olika serier tillför en annorlunda struktur samtidigt som besticken ligger bra i handen. Den hamrade strukturen återfinns även bland grytor och kastrullerna, där tillför den en känsla av mjukhet till det annars så hårda materialet – stål.
Deras fantastiska grytor fungerar lika bra på gas-, glas-, keramik-, eller induktionshällar och Vargen & Thor lämnar en garanti på 5 år nästan alla deras produkter.
Vargen och Thor har gett oss på Cervera äran att exklusivt få sälja deras nya kollektion av kokkärl i den otroligt vackra färgen Cava. Det är en mässingsfärgad serie som har lite dovare toner och är en mjuk, ljusare guldig färg i skinande utförande som ger en fantastisk glans.