/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

WMF

WMF är en av de största producenterna av rostfria kökstillbehör. I sortimentet hittar du bland annat bestick, köksredskap och drinkredskap i rostfritt stål.
WMF
WMF
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
331 produkter
40 av 331 produkter

WMF bestick

Företaget tar fram barnbestick och bestick för vuxna. Söker du bestick som kommer att vara med över en längre tid har varumärket det du söker. Några populära serier från varumärket är Boston, Silk, Palermo, Alteo, Firenze, Virgin och Atria. Besticken kan du köpa i set som består av olika antal delar.

WMF Philadelphia

Philadelphia är den populära bestickserien som är tillverkad av det rostfria stålet Cromargan® som företaget har patent på. Den stilrena designen är klassisk och håller år efter år. Rengör besticken i diskmaskin efter att du har använt dem. Tack vare det speciella bladstålet är bladen vassa.

WMF grillbestick

Rätt bestick gör det lätt att skära genom det grillade köttet. Spana exempelvis in varumärkets bestickserie Bistro anpassad för att skära i kött. Grillbestick har vassa knivar och spetsiga gafflar, allt för att underlätta när det är dags att skära köttet i bitar när det ligger på tallriken.

WMF barnbestick

Med bestick i rätt storlek blir det lättare att äta. Varumärket erbjuder lekfulla barnbestick som pryds av Minions, karaktärerna i Frost, Nalle Puh och Lejonkungen.

WMF köksredskap

I sortimentet hittar du en stor variation av köksredskap. Söker du en vitlökspress, potatisstöt, ballongvisp, palett, kaffemått, rivjärn, ostskärartråd, sil, potatisskalare, citruspress, timer eller en köttklubba hittar du det hos varumärket.

Kitchen Minis

Serien Kitchen Minis består av köksmaskiner i mindre storlek. Köksmaskinerna har perfekt storlek för det mindre hushållet och även det mindre köket. Med Kitchen Minis kan du spara plats och energi, men samtidigt få ett fantastiskt resultat.

WMF knivar

Med bra knivar blir det roligare att laga mat. Varumärkets knivar kan du lita på. Välj mellan knivar anpassade för olika råvaror.

WMF drinktillbehör

Med rätt drinktillbehör går det lätt och smidigt att blanda ihop en drink. Söker du en shaker, fickplunta, vinkylare eller vinpump hittar du det i sortimentet.

WMF köksmaskiner

Söker du en pålitlig kaffebryggare, smörgåsgrill, brödrost eller ett fondue-set? I så fall hittar du det i varumärkets breda sortiment.

WMF Cromargan®

Cromargan® är varumärkets egen framtagna rostfria stål 18/10. Företaget använder alltid rostfritt stål av högsta kvalitet till alla sina produkter. Stålet tål att diskas i diskmaskin, är syrafast, rostskyddat och riktigt hållbart.
Du kan lita på att företaget kan stål. Är du ute efter rostfria stålprodukter som kan vara med dig över en lång tid är företagets produkter helt rätt för dig.

Om varumärket

Det internationella varumärkets hantverkstraditioner sträcker sig hela 160 år tillbaka. Varumärket står för innovativa lösningar när det kommer till köksredskap. Design, estetik och funktion möts när företaget tar fram sina produkter. Är du på jakt efter högkvalitativa köksprodukter i form av grytor, bestick, drinktillbehör och köksredskap har varumärket det du söker.
Företaget har produkter för alla steg i matlagningen. I sortimentet hittar du allt ifrån knivar till köksmaskiner och bestick. Njut av matlagningens alla delar med hjälp av produkterna i sortimentet.
Företaget grundades i södra Tyskland, i staden Geislingen. Sedan start har företaget strävat efter att göra produkter som gör matlagningen roligare.