/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Woll

Woll tillverkar stekpannor och kastruller med avtagbara handtag. De är kända för sin slitstarka Diamond Lite stekpanna och wokpanna som likt övriga kokkärl från Woll är tillverkade i Tyskland.
Vi på Cervera är stolta över att kunna erbjuda deras sortiment som även innehåller traktörpannor, grytor och grillpannor.
Woll
Woll
Finns i lager
Varumärke

    K

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
32 produkter
32 av 32 produkter

Woll stekpanna med avtagbart handtag

Stekpannorna är tillverkade i förstklassiga material med en non-stick beläggning som ger dig bästa matlagningsresultat. Stekpannorna i Diamond-serien är gjorda av gjuten aluminium med en PFOA-fri femlagersbeläggning som bland annat består av diamantpartiklar. Detta gör stekpannorna mycket reptåliga och hållbara.
Alla stekpannor är utrustade med ett avtagbart handtag vilket gör att pannorna får plats att användas i ugnen och lätta att stuva undan. De kan även användas på alla värmekällor, inklusive induktion.

Woll Wok

Förutom stekpannor i flera olika storlekar hittar du även wokpannor, traktörpannor och grillpannor i Wolls utbud.
Handtaget på en wokpanna från Woll är avtagbart så pannan går bra att ha i ugnen.

Grytor

De tillverkar även ett antal serier med grytor i olika storlekar. Även dessa tillverkas i Tyskland. Välj mellan grytor i gjuten aluminium från Diamond-serien eller Concept-grytserien i stål och aluminium. Concept-grytorna har ett praktiskt litermått på insidan och kommer med ett multifunktionellt lock som säkerställer enkel upphällning och flexibel förvaring. Alla kastruller fungerar på alla värmekällor och är även kompatibla för induktionshällar.

Diamond

Företaget har flera olika serier för sina grytor och pannor. Woll Diamond är den mest kända och finns i Lite och WR Logic versioner.
Vi på Cervera är stolta över att ha Woll i vårt sortiment. Det tyska kvalitetsmärket har över 40 års erfarenhet av kastruller och stekpannor. De är kända för sina slitstarka kokkärl i gjutet aluminium med smarta lösningar som är tillverkade i Tyskland.
De kollektioner som idag finns att köpa hos oss på Cervera är:
  • Diamond Lite
  • Diamond WR Logic
  • Eco Lite
  • Concept