Villkor

Cerveras grillguide

Av | 28 februari 2022

För vissa pågår kanske grillsäsongen året om, men för många är nog sommarmånaderna de som är mest förknippade med nygrillat. Under dessa år har vi dock spenderat mer tid utomhus än någonsin och med det har även våra grillvanor nog förändrats. Varför vänta till långt efter valborg med att tända grillen? Varför inte bjuda in till en magisk grillmiddag redan till påsk exempelvis?! Eller varför inte njuta av en nygrillad mot husfasaden i den värmade vårsolen redan nu? Möjligheterna är många - både vad gäller recept och råvaror, men också kring själva grillarna. Vilken sort ska man välja? Och vilka redskap är egentligen viktigast? Här guidar vi dig genom grilldjungeln - och passar på att välkomna till smyg(grill)premiären 2022! 🔥

Grillredskap

Förutom att hitta rätt grill finns det dessutom en stor mängd grillredskap och tillbehör att botanisera kring. Beroende på vad du föredrar att grilla så finns det lite olika redskap som underlättar. Älskar du att grilla fisk? Då kan ett grillhalster vara praktiskt. Pulled pork på grillen? Gafflar! Vill du grilla grönsaker i mindre bitar? Då kan en grillkorg vara bra. Här hittar du några av våra populäraste grillredskap - inklusive klassiska grillspett och tänger såklart. 

PRODUKTER

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies