Villkor

Äntligen grillsäsong

Av | 29 juni 2021

För många pågår grillsäsongen året om, men för de allra flesta är det under sommarmånaderna som grillarna går varma. Möjligheterna är många, både gällande recept och råvaror, men också kring själva grillarna. Vilken sort ska man välja? Och vilka redskap är egentligen viktigast? Här guidar vi dig genom grilldjungeln! 

Grillredskap

Förutom att hitta rätt grill finns det dessutom en stor mängd grillredskap och tillbehör att botanisera kring. Beroende på vad du föredrar att grilla så finns det lite olika redskap som underlättar. Älskar du att grilla fisk? Då kan ett grillhalster vara praktiskt. Pulled pork på grillen? Gafflar! Vill du grilla grönsaker i mindre bitar? Då kan en grillkorg vara bra. Här hittar du några av våra populäraste grillredskap - inklusive klassiska grillspett och tänger såklart. 

PRODUKTER

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies