/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hållbar matlagning med Greenpan

Hållbar matlagning med Greenpan
Hållbar matlagning med Greenpan
År 2007 var GreenPan först ut med att lansera kokkärl med en keramisk non-stick-beläggning. Thermolon™-beläggningen var den första non-stickbeläggningen på marknaden som inte innehåller några tillsatta skadliga PFAS-ämnen som PFOS och PFOA. I stället använder GreenPan naturliga råvaror som sand – en non-stick-beläggning som är ett bättre alternativ för hälsan och miljön än traditionell PTFE nonstick beläggning.
Under de senaste åren har GreenPan fortsatt att göra Thermolon™-beläggningen ännu bättre. Resultatet är en högkvalitativ, superstark non-stick-beläggning som ger perfekta stekresultat och hjälper dig att laga hälsosam mat med mindre fett och håller längre än en traditionell PTFE nonstick. De fina materialen och den smarta designen är en extra bonus.
Hållbar matlagning med Greenpan!

Varför GreenPan?

Hållbar matlagning med Greenpan!
Vad är det för skillnad mellan Thermolon keramisk non-stick-beläggning och traditionell non-stick-beläggning?
Hållbar matlagning med Greenpan!
Hållbar matlagning med Greenpan!

GreenPan Barcelona Pro

Serien Barcelona är konstruerad för att hålla en livstid, och tål alla sorters redskap – till och med metall. Kärlen har en tålig utsida av hårdanodiserad aluminium, samt energisparande Magneto-induktionsbas med hög värmefördelning som leder till mer energisnål matlagning. Den här typ av värmeledning är 10 gånger bättre än kärl med traditionella non-stickbeläggningar. Hälsosam matlagning är och blir allt med viktigt – inte bara i form av livsmedel utan även redskapen du använder i köket.

GreenPan Première

Greenpans Première är en högteknologisk kollektion som är tillverkad enligt den senaste tekniken med stor hantverksskicklighet. Detta är varumärkets mest avancerade nonstick-kokkärl hittills med keramisk non-stick-beläggning förstärkt med diamanter, extremt hållbar, PFAS-fri och reptålig. Tilverkad i rostfritt stål som tack vare sin innovativa Evershine-teknologi förblir som ny. Inslagna kanter för optimalt stötskydd och infogade nitar för en sömlös insida. Première har ett elegant utseende och presterar enastående. Gör dig redo för den ultimata matlagningsupplevelsen!

GreenPan Copenhagen

Kollektionen Copenhagen från GreenPan kännetecknas av minimalistisk design, material av högsta kvalitet och en extra stor stekyta. Stekpannorna och kastrullerna från Copenhagen har en non-stick-beläggning (Thermolon Infinity Pro) helt PFAS-fri och förstärkt med diamanter för maximal hållbarhet. En vacker kollektion med sitt stilrena utförande och nordiska design producerad på ett ansvarsfullt sätt med miljö och hälsa i fokus. Copenhagens stekpannor har 25% större stekyta än GreenPans andra stekkärl, ett bra val till dig som lagar mat åt många.

GreenPan Geneva

GreenPans kollektion Geneva är utformad för kockar som vill utforska sin kulinariska kreativitet och ta sina rätter till nästa nivå! Detta sortiment kombinerar smarta professionella material och effektiv design för hög prestanda på alla spishällar. Geneva-kollektionen utmärker sig av keramisk non-stick beläggning (Thermolon™ Diamond) - utan tillsatt PFAS - för ultimat hållbarhet och reptålighet. Elegant och ergonomiskt handtag i rostfritt stål med en ultramatt finish. Extremt hållbar konstruktion av ultramatt 3-lagers rostfritt stål med en aluminiumkärna. Fördelar värmen snabbt och jämnt på alla spishällar för resultat på hög nivå. Även ugnssäker för ökad mångsidighet. Den keramiska non-stick-beläggningen Thermolon kräver mindre olja eller smör, är lätt att rengöra och tål maskindisk.

Hur tar man hand om sin stekpanna?

Keramiska non-stick-beläggningar ska inte behandlas på samma sätt som traditionella non-stick-beläggningar. Med de här tipsen kommer du att hålla din stekpanna i toppskick!

Uppvärmning: För bäst stekresultat rekommenderar vi att du förvärmer pannan på låg till medelhög värme innan du tillsätter smör eller olja.

Fett:
Försök att alltid välja rätt temperatur för ingredienserna som du tillagar. Undvik överhettning så att inte det du har i pannan inte bränns vid.

Rengöring: Kokkärlen från GreenPan tål maskindisk (gäller ej produkter med trähandtag). Vi rekommenderar dock handdisk då det gör att den keramiska beläggningen håller längre.

Förvaring: Använd gärna stekpanneskydd vid förvaring. Då förhindrar du skador på beläggningen.