/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Jamie Olivers favoriter

Här har vi samlat några av Jamie Olivers favoriter bland hans stekpannor, köksknivar och kokkärl.
Jamie Olivers favoriter
Jamie Olivers favoriter

Den nakna kocken

Genom matlagningsprogrammet "Den nakna kocken" fick Jamie Oliver sitt stora genombrott. Serien började sändas 1999 och idén bakom var att mat ska vara enkelt att laga. Det nakna syftar alltså på maten, inte han själv. Idag är Jamie Oliver lika uppskattad för sitt nästan 20 år långa samarbete med Tefal. Allt ifrån de mest kända stekpannorna med den karaktäristiska röda Thermo-Signal cirkeln i mitten till knivar, skärbrädor och kokkärl.

Det ska vara enkelt att laga mat

Enkelheten är något Jamie Oliver tagit med sig under hela sin karriär. Han är känd för sina recept med 5 ingredienser, måltider som bara tar 15 minuter att laga samt nu senast för recept som går att tillaga i en och samma stekgryta.
Jamie Oliver Tefal stekpanna

Tefal Jamie Oliver Stekpanna

Hard Anodised är ett tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Materialet gör att den är lätt att rengöra också. Stekpannorna är öven utrustade med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd Thermo-Signal i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur.
"Det här är verkligen en användbar stekpanna! Från vackert tillagad lax till pannkakor, så kommer den hjälpa dig laga god mat i köket i flera år framöver."
Jamie Oliver kökskniv

Tefal Jamie Oliver köksknivar

Bladen på Jamie Oliver Chef knivarna är högkvalitativt tyskt rostfritt stål som blivit ännu bättre med hjälp av ishärdning. Bladen genomgår en termisk chock, vilket sänker bladens temperatur från 1000 grader till -120 grader för att göra dem ännu mer slitstarka och hållbara.
"Den ultimata allt-i-allo kniven. Använd denna fantastiska Chefs kniven för att utan ansträngning skära grönsaker till en ratatouille, kvalitetskött eller färska örter och så mycket mer. Det kommer snart bli din bästa vän i köket."

"Allt i ett" stekgryta - en solklar favorit

Den här stekgrytan har många användningsområden och är en solklar favorit i köket. Grytan är perfekt att laga en hel måltid i - stek något hastigt för att sedan låta det koka klart i en härlig sås eller gratinera klart i ugnen. Enkel matlagning som ger minimalt med disk!
Stekgrytan är en kombination av en stekpanna med dess nonstick-beläggning och en gryta med de höga kanterna och medföljande glaslock. Grytan fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn. Själva grytan tål temperaturer upp till 210° medan det medföljande glaslocket tål upp till 175°.
Jamie Oliver Tefal kastrull gryta

Tefal Jamie Oliver kokkärl

Precis som Jamie Olivers stekpannor är även kokkärlen tillverkade med Hard anodized som är ett tåligt material och ger en jämn värmefördelning, samtidigt som det har egenskaperna av non-stick. Materialet gör att den är lätt att rengöra också! Detta är några av anledningarna till att Jamie Oliver och många andra anser att Cook's classics kokkärl är deras favorit.
"En högkvalitativ, kraftig gryta. Jag älskar att det platta glaslocket lätt passar in i mitt skåp och att jag alltid ser vad som händer inne i grytan. Jag använder den till allt från en fantastisk lammgryta till risotto."