/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Höstens trender

Höstens trender
Höstens trender
För hösten 2022 gör Frida Ramstedt från Trendenser ett kärt återseende hos oss på Cervera och har valt ut detaljerna som sätter looken för fem olika stilinriktningar för säsongen. Oavsett vad du har tänkt servera, vilka färger du gillar mest eller vilken inredningsstil du har där hemma så hittar du detaljerna som sätter pricken över i hos oss. Vilken stil är din favorit?

Playful

En färgglad, missmatchad dukning med en lekfull tvist och detaljer som får gästerna att dra på munnen. En knasig vattenkanna, en udda glasfigur och raka ränder som möter en vågig kant. Tricket för att lyckas med den här stilen är att göra tvärtemot hur man brukar. Matcha en rutig duk med en blommönstrad tallrik. Blanda färger som krockar, snarare än de som harmonierar och låt udda vara jämnt. Höstens hetaste trend är servetten med färgad bårdsöm i pigga signalfärger. Här är det den oväntade blandningen som skapar helheten.

Elegance

Skapa känslan av fine dining i ditt eget hem. Låt maten stå för färgprakten och duka bordet med sober elegans, lugnande jordtoner och krispigt vitt. Kombinationen av tungt linnetyg, tunna vinglas och skimrande metall ger denna stil en exklusiv look. Inspireras av gourmet-restaurangernas sätt att duka och låna in detaljer från vardagsrummet som centerpiece på bordet. En pampig inramning som höjer smaken även på de enklaste råvaror.

Cozy

Det rustika bordets bästa kompisar talar samma språk som den här inredningsstilen i övrigt. Nytt möter nött, genuina materialval och mat lagad från grunden. För att sätta stilen gäller det att skapa kontraster mellan olika ytskikt. Låt den handgjorda kannan i keramik spegla sig i de släta besticken. Servera maten direkt från plåten och spela skön musik som sätter stämningen i rummet. Bryt linnedukens släta yta med oregelbundna detaljer och väl valda vintagedetaljer. Luta dig tillbaka och låt dig väl smaka!

Graphic

En neutral bas med rena linjer och en kornblå kontrastfärg sätter temat för det här bordet. En dukning som matchar husets inredning ger en harmonisk helhet och gör måltiden till en fröjd för det formsäkra ögat. För att framhäva formen på de saker du väljer att duka med är ett tips att förstärka konturerna på produkterna genom att placera dem mot enfärgade kontrasterande ytor och duka upp maten på tallrikar med tidlösa grafiska mönster. En stilren skördefest för den moderna smaken.

Fridas funktionella favoriter

Höj nivån på din matlagning med rätt redskap. En vass mandolin, ett rivjärn som är skönt att hålla i, en blender som snabbt fixar släta soppor och sköna smoothies, bubbelvatten med en knapptryckning och en pastamaskin som hjälper dig ta hemlagat till nästa nivå. Här är några funktionella favoriter som du hittar hemma i Fridas kök.