Villkor

PICCADILLY BY SAGAFORM

Sagaform presenterar Piccadilly, en både dekorativ och ändamålsenlig produktlinje för matbordet. Serien har utvecklats av folkkära artisten, designern och kreativa entreprenören Pernilla Wahlgren i nära samarbete med prisbelönta formgivaren Ann-Carin Wiktorsson, exklusivt för Sagaform.

Ann-Carin har inspirerats av Pernillas stora intresse för matlagning och middagsbjudningar. Sociala stunder som kräver generösa former med hög funktion och flexibilitet. Piccadilly fungerar lika väl som ugnsformar som praktiska separata serveringsdelar. Allt med en ambition att skapa trevligare och vackrare stunder vid det dukade bordet.

Formspråket har hämtat inspiration från naturen vilket återspeglas i de organiska formerna och det söta pistillmönstret i relief som verkar som en återkommande, utsökt detalj. Produkterna passar lika bra solitärt som tillsammans, vilket ger otaliga variationsmöjligheter. Serien kommer i tre dova pasteller: rosa, sand och turkos.

Läs hela vår intervju med Pernilla om samarbetet med Sagaform HÄR!

Fotograf: Peter Knutson.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies