Lusseovernight-oats2 dl havregryn1 msk chiafrön2 dl mjölk (växtbaserad eller komjölk)0,5-1 msk lönnsirap1 knivsudd vaniljpulver0,25 g saffranServera med björnbär, sylt, lingon eller mango och nötter
Gör så här1. Blanda ihop ingredienserna ovan och ställ in i kylen kvällen innan den ska ätas. Det går också bra att låta stå 1-2 timmar.2. Servera med björnbär, lingon eller mango, det du vill helt enkelt!

Lusseovernight-oats

Ingredienser
2 dl havregryn
1 msk chiafrön
2 dl mjölk (växtbaserad eller komjölk)
0,5-1 msk lönnsirap
1 knivsudd vaniljpulver
0,25 g saffran
Servera med björnbär, sylt, lingon eller mango och nötter

Gör så här

1. Blanda ihop ingredienserna ovan och ställ in i kylen kvällen innan den ska ätas. Det går också bra att låta stå 1-2 timmar.
2. Servera med björnbär, lingon eller mango, det du vill helt enkelt!

Fler liknande recept

Chiabowl i glas
Chiabowl i glas
Nyttig och krämig kokosgröt med rostade nötter, skivad banan och färska bär
Nyttig och krämig kokosgröt med rostade nötter, skivad banan och färska bär
Chiapudding med mangopure
Chiapudding med mangopure
Grekisk yoghurt med honung, jordgubbar och pumpafrön
Grekisk yoghurt med honung, jordgubbar och pumpafrön

Lämna recension