/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Backaryd

Anders Petters är varumärket med bredd. Söker du något i köksväg kan du med största sannolikhet hitta det hos något av Anders Petters alla serier, däribland serien Backaryd som erbjuder produkter som ofta kommer väl till pass.
Backaryd
Backaryd
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
36 produkter
36 av 36 produkter

Kvalitet och funktion

I Anders Petters serie Backaryd hittar du köksprodukter för flera olika behov. Produkterna har en enkel design som känns modern, samtidigt som den är funktionell. Det är högt prioriterat att produkterna håller länge och har en kvalitet som du kan räkna med. Köper du något ur serien Backaryd kan du lita på att det du köper kommer att vara med dig under en lång tid.

Passar till vardag och fest

Produkterna är fina att ha framme på köksbänken eller köksbordet och passar lika bra att använda dagligen, som att plocka fram vid festligare tillfällen.

Det moderna möter traditioner

Serien har hämtat det bästa från traditionella köksredskap och köksmaskiner och kombinerat det med modern kunskap och design. Med Backaryd får du med andra ord det bästa av två världar.

Olika material

Produkterna i serien Backaryd har väl genomtänkta material för att de ska vara så användarvänliga som möjligt. Ingenting har lämnats åt slumpen och det märks när du börjar använda produkterna, det är lätt att använda produkterna från Anders Petters serie Backaryd.

Non-stick

Med en stekpanna som har non-stickbeläggning blir det lätt att laga mat. Du behöver inte bekymra dig för att mat ska fastna och stekpannan är lätt att rengöra.

Rostfritt stål

Kastruller i rostfritt stål är en given följeslagare i köket. Handtagen är tillverkade i silikon för att du ska få ett bra och behagligt grepp och inte behöva bränna dig. För att det ska vara lätt att hälla vätska ur kastrullerna har kastrullerna en praktisk hällpip. Rostfritt stål är ett material som håller riktigt bra och med en stålinkapslad botten blir värmefördelningen jämn, snabb och därmed väldigt effektiv.
Köp ett kastrullset på en gång för att uppgradera köksutrustningen.
Med knivar i rostfritt stål får du lättslipade knivar som du kan hålla vassa länge. Knivarna är lätta att rengöra tack vare att de helt är tillverkade av rostfritt stål. Med ett knivset får du en kniv för varje tillfälle.

Marmorprodukter

I serien erbjuds marmorprodukterna i både mörkare och ljusare utföranden. Den mörkare marmorn heter ”nero assoluto” och den ljusare varianten kan beskrivas ha en ”carrara”-känsla. Carraramarmor är den marmor som de flesta brukar tänka på först när marmor kommer på tal. Det är den ljusgrå spräckliga marmorn.

Brett sortiment

I det breda sortimentet hittar du allt från stekpannor, kastruller, pappershållare, grillbestick, digital ugnstermometer, pastamaskin, bruléebrännare, rivjärn, stekspadar i trä och plast, förkläden och grythandskar.
Med andra ord är det lätt att uppgradera köksutrustningen genom att botanisera bland Backaryds produkter. Köp till dig själv, till den som har slitit ut sina köksredskap eller till den som ska flytta hemifrån eller kanske bara flytta till ett större kök. Backaryd har förutom det som många klassar som essentiella köksprodukter även sådana produkter som är anpassade för mer specifika ändamål, så som pannkaksspaden, pastamaskinen, filékniven, äggtimern och hamburgerpressen.