/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Signerat

I serien Signerat hittar du de bästa kökstillbehören för hemmakocken. Serien Signerat är framtagen för att du ska kunna lita på att dina köksprodukter och redskap håller länge. Och för att du ska kunna laga riktigt bra mat. Dessutom erbjuder serien produkter i snygga och lite annorlunda material. Serien har exempelvis kastruller av koppar och underlägg av skinn. Robust och snyggt är ledorden med dessa material som bara blir vackrare med tiden.
Signerat
Signerat
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
16 produkter
16 av 16 produkter

Signerat Kopparkastruller

Nu kan du laga mat i en snygg och behändig kastrull, stekpanna och gryta i koppar. De olika kokkärlen är uppbyggda av tre lager. Det inre lagret består av rostfritt stål, det mellersta av aluminium och det yttre av koppar. Koppar och aluminium fördelar värmen jämt vilket gör att kärlet snabbt värms upp. Handtagen är tillverkade i rostfritt stål som inte tar upp värme, på så sätt slipper du riskera att bränna dig på handtagen. Tack vare att botten är förstärkt med en tjock platta av rostfritt stål kan kärlet användas på alla spishällar.
Kopparkärlen är vackra att ha ståendes framme på en hylla eller hängandes på en krok på väggen. Och när du ska servera maten är kastrullen snygg att servera ur.

Signerat Förkläden

En riktig kock lagar inte mat utan förkläde. Med ett förkläde slipper du heta stänk och fula fläckar på kläderna, dessutom är det mer hygieniskt. Signerats förkläde i buffelskinn är mjukt och blir bara skönare och skönare i materialet ju mer det används. I de rejäla fickorna kan du placera köksredskap, receptet eller grillvanten. Signerat har även förkläden i canvas med skinndetaljer.

Signerat Skärbrädor i trä

En skärbräda i trä är snygg att ha hängandes på en krok i köket, använda som serveringsbricka eller givetvis som skärbräda. En skärbräda i trä är snällare mot dina knivar än skärbrädor i plast. Låt dina skärbrädor i trä gå i samma träslag eller variera mellan olika för en mer levande känsla.
Ta hand om dina träskärbrädor så håller de längre. Olja in dina skärbrädor regelbundet, diska med lite diskmedel och se till att aldrig lämna skärbrädan liggandes i vatten alltför länge. Framför allt handlar allt om att se till att skärbrädan inte torkar ut.

Signerat Kökshanddukar

Det är lätt att bli hemmablind när det kommer till kökshanddukar. Uppgradera ditt eget kök med nya handdukar eller ge bort till någon som du tycker om.
Kökshanddukarna i bomull och linne är lika sköna att torka händerna på, som att torka disk med som att lägga i brödkorgen. Handdukarna finns i olika färger och mönster som alla harmoniserar med varandra. Handdukarnas storlek är 50x70 cm, den perfekta storleken för en kökshandduk. Lin och bomull är behagliga material som tillsammans skapar en exklusiv känsla och look, samtidigt som de praktiskt nog torkar ganska snabbt.

Signerat Köksslevar

Slevarna i lönnträ känns lyxiga och sköna att hålla i. Träsleven passar perfekt att använda till de allra flesta kokkärl eftersom den är skonsam. De olika slevarna har en dekorativ läderrem som fungerar som en praktisk krok om du vill hänga upp slevarna på en krok. Uppgradera ditt köp med gaffelsleven, stekspaden och skeden i lönnträ.