/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sabor

Sabor erbjuder högkvalitativa och professionella gjutjärnsgrytor och smörgåsgrill för hemmabruk. Produkterna är utformade med funktionalitet och ergonomi i åtanke samt anpassade till det skandinaviska köket.
Sabor
Sabor
Finns i lager
Varumärke

    B

  • i

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
139 produkter
40 av 139 produkter
Sabors köksserie är en investering till ditt kök som du kan nyttja hela livet, den möter en standard likvärdig till vad den professionella kocken söker. Sabor tillverkar sina produkter i industrikvalitetsstål, härdat glas och gjutjärn – material som hör till toppskiktet när det kommer till matlagning och köksredskap på grund av deras hållbarhet och goda egenskaper att leda samt behålla värme.

Sabor gjutjärnsgryta

En klassiker i köket är gjutjärnsgrytan och Sabor erbjuder fina gjutjärnsgrytor i flera färger och storlekar. En gjutjärnsgryta kommer du ha nytta och glädje av i många år framöver och kan även ärvas vidare i generationer. Gjutjärnsgrytan klarar av höga temperaturer, fördelar värmen jämnt och bibehåller värmen under lång tid vilket tillåter energisnål tillagning och gör den perfekt att ställa fram direkt på bordet för servering. Gör långkok, stek, bröd eller andra gryträtter på spisen, i ugnen eller direkt på grillen – gjutjärnsgrytan passar alla typer av induktionshällar, ugnar, grillar och värmekällor inklusive gas-, keramik- och elplattor. Sabors gjutjärnsgryta är utformad för det mångsidiga användandet och den tidlösa, eleganta designen gör den till en självklar del av dukningen.

Storlekar och färger

Gjutjärnsgrytan från Sabor finns i två olika storlekar och i flera fina färger för att bemöta olika behov och kök. Hos oss på Cervera hittar du stora och mellanstora gjutjärnsgrytor på 6 liter respektive 4 liter i färgerna zinfandel, röd, svart, creme och grå. Kanske blir det en klassisk röd eller en läcker grå? Välj ut den som passar både dig och ditt kök allra bäst, det finns en för alla!

Utbud

Sabor har inte bara fantastiska gjutjärnsgrytor, de har även allt som kan tänkas behövas i ett kök. De erbjuder blenders, brödrostar, köksmaskiner, vattenkokare, mixrar, ugnsformar, termoskannor, grytor och stekpannor i hög kvalité och med tidlös design som passar till alla kök och hem.