/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Allt för friluftslivet

Njut av fina höstdagar i naturen
Allt för friluftslivet
Allt för friluftslivet
Ta vara på höstens vackra dagar och ge dig ut i naturen. Koka en härlig termos med kaffe eller nyponsoppa och utforska dina omgivningar. Eller varför inte umgås utomhus med de du gillar allra mest kring ett värmande friluftskök och laga god mat i naturen? På Cervera har vi allt du behöver för en mysig stund i det fria.
"Jag är uppvuxen i en familj där camping och outdoor-cooking är något man gör hela året. Utomhusmatlagning är ett underbart sätt att spendera tid tillsammans. Alla kan hjälpa till, alla har sin roll oavsett ålder. Satake Outdoor är en serie matlagningsprodukter för uteköket, oavsett om det är hemma vid uteplatsen, på campingen eller ute på vandring – det är som att ta med sig köket ut på äventyr!"
Johanna Cryer

Spisa ute

Finns det någonting godare än mat som tillagas och äts i naturen? Plocka med dig stekbordet eller stormköket och smart preppade ingredienser för en härlig lunch eller middag i skog och mark.
Allt för friluftsköket
Allt för friluftsköket

Picknick i det fria

Ta med familjen, vännerna eller njut av lite egentid med en picknick på skogsturen eller njut av en härlig stund på en klippa. Ta med färdiga mackor, en smaskig pastasallad eller varför inte den senaste trenden - Baked Oats? Glöm inte en värmande filt för säkerhets skull!
Baked oats för 2 personer
1 dl havregryn
1 banan
1 ägg
2 tsk kakao
1 tsk jordnötssmör
1 tsk bakpulver 
Mixa havregryn, banan, ägg, kakao, jordnötssmör och bakpulver i en skål. Ha eventuellt lite mjölk av valfri sort i för att få en lite rinnigare konsistens. Häll upp i en mindre ugnsfast form och baka i ca 15 min på 180 grader. Ta med en burk färska bär till picknicen och servera!