Villkor

Duka för fest

Av | 24 september 2019

Hur härligt är det inte med mysiga middagar med familj och vänner? Hösten är nu här och likaså den period där vi både bjuder in och blir bortbjudna på fest. Vi tycker inte att det ska vara komplicerat eller tidskrävande att duka upp för fest, utan du ska med enkla medel kunna få till en riktigt härlig och festlig dukning. Här har vi därför samlat lite tips och inspiration till höstens kommande bjudningar!

Du har väl inte missat vår glas- och tallriksgaranti?
Vi tycker att du ska kunna duka med finporslinet och finglasen precis när du vill, oavsett om det är till festen eller tisdagens middag med familjen. Som medlem hos oss får du därför 2 års garanti på alla våra tallrikar och glas på fot. Det betyder att om din tallrik eller ditt glas går sönder får du en ny produkt av oss, helt utan kostnad. Det enda du behöver göra är att besöka oss i någon av våra butiker med kvittot och den trasiga produkten, enkelt va?
Bli medlem här!

Låt naturen komma in – plocka blad, kvistar eller varför inte en gren? Komplettera med guld både på bestick och ljusstakar för en mysig men ändå lyxig känsla på din dukning.

Skapa en levande dukning med porslin där varje del är unik både i färg och form. Addera vackra bestick och glas i spännande former för att bryta av och dukningen en sista magisk touch.

Med klassiker kan det inte gå fel. Fram med det stilrena porslinet och bestick med raka linjer. Addera färg genom fina mönstrade servetter – eller varför inte använda ett fint kort som bordsplacering i dukningen.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies