/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Den stora festguiden

Här är allt du behöver för säsongens alla fester!
Den stora festguiden
Den stora festguiden
Våren är de stora festernas högsäsong och det kan tänkas att bråda dagar väntar både dig som ska bjuda in till fest – men även dig som är bortbjuden på fest! Kanske ska du inviga verandan efter den långa vintern med en grillfest som heter duga, kanske ska du fira att du har flyttat till nytt, kanske ska du gifta dig med din stora kärlek eller så tar någon i din närhet den efterlängtade studenten? Oavsett tillställning och oavsett om du är värd eller gäst så har vi på Cervera allt du behöver för säsongens fester – välkommen till vår stora festguide!

Studentfest

Studenten är ett minne för livet – både för den som tar studenten men även för den som går på studentens fest. Studentfesten är en riktig sommarfest och brukar ofta te sig i bufféform med tillhörande (generös) hemmabar. För att inte tala om studentpresenterna – som nog är årets viktigaste presentinköp och som ju blir en gåva som studenten ofta kommer att ha med sig en lång tid i livet.

Bröllopsfest

En av de viktigaste dagarna i livet är ens bröllopsdag. Men det finns lika många olika typer av bröllop som det finns bröllopspar, så oavsett om du anordnar bröllopet eller är gäst på bröllopet så gäller det att tänka till. Vi på Cervera är bäst på presenter – och bäst på att duka vackra bord så hos oss hittar du verkligen allt du kan tänka dig för ett lyckat bröllopsfirande!

Dop- och namngivningsfest

Att fira en nyfödd och dess namn är en mysig tillställning som uppskattas av många. Oavsett om det är ett klassiskt dop eller en mer borgerlig namngivningsceremoni så är ju ändå öppnandet av doppresenterna en av höjdpunkterna på dagen! Vi har samlat våra bästa doppresenter här.

Sommarfest

Varför behöver man alltid ha någonting att fira? Nej, det behöver man inte! Man kan ju faktiskt fira för firandets skull! Att bjuda in till en spontant vår- och sommarfest är kanske det allra bästa som finns, och varför inte på en vardagskväll för att göra det ännu mer casual. Skål för livet och att sommaren nu verkligen är på intåg!

Grillfest

Vad vittnar mer att det är vår än att bjuda in vännerna till en grillfest på verandan, altanen eller balkongen? Få tillställningar är så uppskattade som att fira allas vår favoritsäsongs ankomst med att duka upp med fräscha sallader, röror, god dryck o nybakat bröd till allt som grillen har att erbjuda – samtidigt som vårens solstrålar smeker huden.

Inflyttningsfest

Inflyttningsfesten är kanske den roligaste festen! Att flytta i dag är både stort och symboliskt och ofta ligger mycket arbete bakom att kunna få sitt drömmarnas boende, så självklart behöver detta firas. En inflyttningspresent är å andra sidan en av de enklaste presenterna att ge bort – ett säkert kort är alltid att ge bort någonting till köket. En gjutjärnsgryta, en mandolin eller en riktigt bra kniv funkar alltid!

Nationaldagsfirande

På senare år har vi svenskar börjat fylla ut nationaldagsfest-skorna allt mer. Från att ha varit en ganska så vanlig dag har nationaldagen blivit en helgdag med allt fler firanden runt om i vårt land som följd. Exempelvis är nationaldagspickning i en stadspark ett väldigt härligt inslag för att fira både svenska flaggan men även sommarens ankomst – och en perfekt ledig dag för att samla nära och kära!

Pridefest

De regnbågsskimrande pridefestivalerna avlöser varandra under våren och den tidiga sommaren runt om i Sverige. Varför inte passa på att bjuda in till en pridefest hemma och skåla i bubblor för kärleken tillsammans med dina närmaste vänner - kanske till och med med en rainbow cake som du bakat själv. Du hittar allt för en vårig pridefest här!