/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Fira nationaldagen på 3 sätt

Bjud in till fika eller grillfest
Fira nationaldagen på 3 sätt
Fira nationaldagen på 3 sätt
Fira nationaldagen och att den underbara svenska sommaren är här! Nyttja den (för många av oss) lediga dagen med att bjuda in till ett härligt sommarfirande – antingen med mysig gofika på landet, picknick i stan eller varför inte bjuda in till grillfest på altanen?
Vi har allt du kan tänkas behövas för sommarens alla fester – inklusive den för 6 juni, varför inte passa på att exempelvis satsa lite extra på att duka upp med svenska designerklassiker dagen till ära?

Sommarfirande på landet

Vad är inte en ledig 6 juni än ett alldeles ypperligt tillfälle att ta i akt och fira in att sommaren nu äntligen är här på riktigt? Packa bilen och styr ut mot landet där du tar dig an ett eller ett par bakningsprojekt där målet är att duka upp och bjuda in till en härlig tårt- och kakbuffé nationaldagen till ära. Varför inte satsa på en klassisk svensk jordgubbstårta med massor av grädde och vaniljkräm?! Det slår ju sällan fel. Duka upp med lyxigt nybryggt kaffe och bara njut av en bonusledig tisdag!

Picknick i stan

Packa picknickväskan med godsaker och möt upp familj och vänner i parken för en mysig stund tillsammans. Njut av god mat och dryck och varför inte ett parti kubb eller brännboll? Hos oss hittar du allt från picknickväskor och filtar till bestick, tallrikar och glas.

Grillfest på altanen

Att dra ihop en grillfest slår ju sällan fel och visst känns det som att vad som helst kan firas med en grillning under sommaren – inklusive nationaldagen. Förbered vegetariskt eller kött, massor av härliga såser och röror, gott bröd – och varför kanske inte till och med unna dig lite färskpotatis?