/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bjud in till pridefest

Happy pride önskar Cervera - så firar du kärleken i regnbågens tecken!
Bjud in till pridefest
Bjud in till pridefest
Vi på Cervera älskar alla former av kärlek - och alla typer av (pride)fester!🌈
Just nu, på sommaren, avlöser pride-festerna varandra med bland annat West Pride i Göteborg i juni och den stora Stockholm Pride i augusti - och alla andra pride-firanden däremellan!
Planerar du att bjuda in till en pridefest, kanske ett chict garden party ute i trädgården eller på innegården, i regnbågens alla skimrande vackra färger? Varför inte satsa på en djärv dukning med karaktär som tar för sig, inspirerad av den stora Positano och Amalfi-trenden just nu. Gå all in glada sommarfärger som orange, gul och grön som du snyggt bryter av mot knalliga färger. Och som grädde på moset - duka upp en vacker regnbågstårta som blir ett imponeradne center piece på det dukade festbordet - och en riktigt bildskön Instagram-snackis!
På Cervera finns allt du kan tänkas behövas för en sprakade pridefest, oavsett om det står klackarna-i-taket på inbjudningskortet eller om det bjuds in till en mer sofistikerad middag som avslutas med att se en sprakande parad som tågar genom staden!
Happy pride önskar Cervera! ❤

Lyckas med pridefesten: 5 tips!

1. Maxa pride-firandet genom att bjuda in till en heldagsfest! Starta dagen med en härlig regnbågs-frukost med massor av färg på tallrikarna, fortsätt dagen med en picknick i prideparken med tillhörande parad-titt för att sedan avsluta med en riktigt hejdundrande fest på innegården hemma med rosa bubbel!
2. Baka en show-stopping tårta som överraskar! När den sedan skärs upp lyser lagren med rengbågens alla färger som blir ett samtalsämne i sig!
3. Har du bjudit in många gäster till pridefesten? En klassisk fruktig bål är en lite bortglömd partydrink som lämpar sig för stora sällskap och är lätt att hantera. Varför inte servera den festligt i vackra glas ur fina karaffer?
4. Dekorera med snittblommor i starka färger. Ett tips: gör massa små buketter och ställ dem i kluster längs hela bordet.
5. Snåla aldrig på bubblet! Häll upp i festliga glas, med exempelvis guldkant, och toppa med somriga bär. Eller varför inte med drömmig sockervadd?