Bjud in till pridefest

Bjud in till pridefest
Bjud in till pridefest
Vi på Cervera älskar alla former av kärlek - och alla typer av fester. Därför vill vi önska alla en glad och underbar Stockholm Pride med massor av kärlek och lycka! Planerar du också att kanske bjuda in till en pridefest i regnbågens alla skimrande vackra färger? På Cervera finns allt du kan tänkas behövas för en sprakade pridefest, oavsett om det står klackarna-i-taket på inbjudningskortet eller om det bjuds in till en mer sofistikerad middag som sedan avslutas med att se paraden som (åter!) tågar längs Stockholms gator.
Happy pride önskar Cervera! ❤
  • Maxa pride-firandet genom att bjuda in till en heldagsfest! Starta dagen med en härlig regnbågs-frukost med massor av färg på tallrikarna, fortsätt dagen med en picknick i prideparken med tillhörande parad-titt för att sedan avsluta med en riktigt hejdundrande fest på innegården hemma med rosa bubbel!
  • Baka en show-stopping tårta som överraskar! När den sedan skärs upp lyser lagren med rengbågens alla färger som blir ett samtalsämne i sig!
  • Har du bjudit in många gäster till pridefesten? En klassisk fruktig bål är en lite bortglömd partydrink som lämpar sig för stora sällskap och är lätt att hantera. Varför inte servera den festligt i vackra glas ur fina karaffer?
  • Dekorera med snittblommor i starka färger. Ett tips: gör massa små buketter och ställ dem i kluster längs hela bordet.
  • Snåla aldrig på bubblet! Häll upp i festliga glas, med exempelvis guldkant, och toppa med somriga bär. Eller varför inte med drömmig sockervadd?