/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Duka upp till vårbrunch

Duka upp till vårbrunch
Duka upp till vårbrunch
Finns det något härligare på våren än att duka upp till en dignande vårbrunch? Det är faktiskt drygt 20 % av våra medlemmar i åldern 18-30 som föredrar att bjuda hem på brunch då det är dags att umgås kring mat och dryck, och vi förstår varför! Det grundläggande receptet för en lyckad brunch är enkelt: ställ fram allting du tycker är gott och bjud hem personer du tycker om. Vill du ändå ha lite fler tips? Vi bad Lisa och Monica Eisenman att dela med sig av sina bästa tips (och recept!) för en lyckad brunch.
Duka upp till vårbrunch - 5 tips för brunchen

5 tips för brunchen

Minimera tiden vid spisen! Grädda våfflor vid bordet och låt alla lägga på sin egen topping, eller servera dekadenta smörgåsar och sallader som kan förberedas. Även om matlagningen är superkul så är tiden runt bordet roligare!
Pannkakor kan varieras i det oändliga. Varför inte testa med grahamsmjöl för en lite nyttigare pannkaka? Självklart med samma generösa mängd tillbehör eller smör och lönnsirap! Där snålar vi aldrig.
Brunch är den perfekta måltiden att bjuda hem på, ingen förväntar sig en satsig trerätter och man kan låta gästerna stanna ett par timmar för en härlig start på dagen, eller så sitter man till långt in på eftermiddagen och pratar över bordet.
Allt behöver inte se perfekt ut. Ställ fram olika tallrikar, omaka stolar, servera från brickor och skärbrädor – brunch ska vara härligt och avslappnat.
Man kan aldrig ha för många slickepottar!

Våfflor med mascarpone, fikon, pistage och honung

En enkel, smaskig och inte minst instagramvänlig brunchfavorit är våfflor! Varför inte testa att toppa med en syrlig mascarponekräm, fikon, pistagenötter och honung? Blanda mascarpone, florsocker, citronskal- och saft. Skär fikonen i klyftor. Dela varje våffla i fyra delar och gör små staplar som du toppar med krämen, fikonen och nötterna. Ringla över honung. Klart!
Se hela våffelreceptet här!
Duka upp till vårbrunch - 5 tips för brunchen

Om systrarna Eisenman

Systrarna Lisa och Monica Eisenman har en genuin passion för att äta, laga, prata och bjuda på mat. I snart 20 år har de arbetat med mat och matlagning tillsammans: de har drivit kokbokscafé, släppt åtta egna kokböcker, arbetat som matkreatörer och matstylister. De kan det här med mat helt enkelt.
Duka upp till vårbrunch - 5 tips för brunchen