/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bjud in till en lyxig julcocktail

Fira lilla julafton med vännerna och bjud in till en lyxig julcocktail och skåla att julen snart är här!
Bjud in till en lyxig julcocktail
Bjud in till en lyxig julcocktail
Vi räknar ned till jul - högtiden då många av oss åker hem till nära och kära för att fira med familjen. Men veckorna fram tills dess är minst lika magiska. Adventsfikor som avlöser varandra, lussande och julfest eller julbord med jobbet. Men hur ska du fira med kompisarna? Vad sägs om att fira lilla julafton med bästa vännerna innan ni skiljs åt för julen med en lyxig julcocktail och skåla in att det snart är jul?!

6 tips för en lyckad julcocktail

  1. Se till att du bjuder in vänner från olika bekantskapskretsar. Detta är ju ett ypperligt tillfälle för dina olika vänner som aldrig annars ses att bekanta sig med varandra.
  2. Bjud på smaker med inslag av julen. Lussebullar och pepparkakor i all förutsägbar ära - plocka istället in juliga element i smakerna och i presentationen för att det ska kännas överraskande och lite nytt. Varför inte exempelvis addera juligt röda lingon i en klassisk drink? Se recept nedan!
  3. Se till att du har en spellista som verkligen sätter stämningen. Är du trött på att varje playlist börjar med Mariah - spana in Cerveras egen julspellista då!
  4. Att ha olika aktiviteter inplanerade under cocktailpartyt förhöjer stämningen. Ett traditionellt julklappsspel är en självklarhet. På Cervera har vi julklappar för alla typer av personligheter och i alla prisklasser. Spana in klappar som vi tagit fram just för julklappsspelet här.
  5. Dekoration och setting till jul är allt. Duka upp ett vackert långbord med vackert porslin och dukningsattiraljer. Och snåla inte på varken juliga blommor eller julpyntet - och en ståtlig gran är ju en stämningssättande självklarhet så här års.
  6. Finns det något mer mysigare än knytkalas? Låt gästerna engagera sig i menyn och på så sätt delar ni både på arbetet - och kostnaderna. En garanterad succé som dessutom är ett perfekt samtalsämne om du har gäster över som inte känner varandra så väl!