/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bäst i test glassmaskin

En glassmaskin ger dig möjlighet att enkelt skapa krämig och smakrik glass hemma. Experimentera med oändliga smakkombinationer och bjud dina gäster på en imponerande dessert. Vi på Cervera förstår att det kan kännas svårt att hitta den bästa glassmaskinen. Därför har vi samlat våra prisade glassmaskiner som vunnit utmärkelsen bäst i test och flera andra kundfavoriter.
Bäst i test glassmaskin
Bäst i test glassmaskin

Hitta den bästa glassmaskinen för dig

Upptäck hemligheten bakom perfekt hemmagjord glass med vår samling av bäst i test vinnande glassmaskiner! Det finns en uppsjö av olika modeller på marknaden - från alternativ med kompressor som kyler din glassblandning direkt, till modeller med frysbehållare som kräver förkylning. Med en glassmaskin kan du snabbt och enkelt skapa krämig och smakrik glass efter dina preferenser. Utforska friheten att skapa precis vad du önskar, experimentera med oändliga smakkombinationer för att skapa den godaste glassen efter dina preferenser. Här hittar du en samling av bäst i test vinnande glassmaskiner för att du enkelt ska hitta den bästa glassmaskinen för dig.
Wilfa glassmaskin - bästa glassmaskinen 2024

Wilfa - Glassmaskin Vanilla 1,5L ICMS-C15

- Bäst i test enligt Test.se 2024!
- Toppbetyg av Prisjakt 2024!
- Bäst i test enligt Kockhuset 2023!
Wilfa ICMS-C15 glassmaskin är prisad för sin stora kapacitet, snabba tillagning och jämna temperatur. Tack vare den helautomatiska kompressorn fryser ingredienserna under omrörning. Maskinen håller en jämn temperatur under hela processen, detta minimerar risken för iskristaller vilket resulterar i en perfekt krämig glass. När glassen är färdig hålls den kall under ytterligare 60 minuter. Med toppbetyg av Cerveras kunder är det här den bästa glassmaskinen för alla glassälskare.

Sage - The Smart Scoop Glassmaskin

- Toppbetyg av Prisjakt 2024!
- Andra plats av Råd & Rön 2021!
Sage glassmaskin kommer med 12 praktiska förinställningar - oavsett om du föredrar sorbet, frozen yoghurt eller gelato så har Sage ett program för dig. Självklart kan du styra hela processen själv om du föredrar det. Maskinen är förinställd på - 30 grader för att ge glassen ett krämigt och jämnt resultat. När glassen är färdig kan Sage glassmaskin hålla den kall i hela 3 timmar.
Krups glassmaskin - bästa glassmaskinen 2024

Krups - Perfect Mix Gvs241 Glassmaskin 1,6L


- Toppbetyg av Prisjakt 2024!
Krups glassmaskin har fått toppbetyg tack vare sin användarvänlighet, krämiga resultat och låga pris. Glassmaskinen har ingen krompressor, istället fryser du bunken i ett dygn innan användning. Trots detta blir resultatet krämigt utan några stora iskristaller. Maskinen ger ifrån sig ett ljud när glassen är klar, därefter stängs den automatiskt av. Den här glassmaskin är för dig som vill ha en midre maskin till ett bra pris utan att kompromissa med resultatet.