/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bäst i test kaffebryggare

Kaffebryggaren är en viktig del av köket som alltid är redo för att pigga upp dig med en varm kopp kaffe. Det finns en mängd olika valmöjligheter på marknaden och vi på Cervera vet att det kan vara svårt att hitta det bästa alternativet. Här har vi därför listat en rad kaffebryggare som alla vunnit utmärkelsen bäst i test. Investera i en kvalitativ och hållbar kaffebryggare som garanterar en god kopp kaffe varje morgon.
Bäst i test kaffebryggare
Bäst i test kaffebryggare

Hitta den bästa kaffebryggaren för dig

Letar du efter den bästa kaffebryggaren för att lyfta dina kaffestunder till nya nivåer? Vi vet att det finns en uppsjö av alternativ och funktioner och att det kan kännas som en utmaning att välja rätt kaffebryggare. Här har vi därför samlat våra bäst i test vinnande kaffebryggare som passar alla kaffeälskare. Vårt sortiment inkluderar allt från effektiva och användarvänliga automatiska kaffebryggare till de mer anpassningsbara manuella alternativen. Läs vår guide och hitta den bästa kaffebryggaren för dina behov hos oss på Cervera.

Wilfa - Performance Kaffebryggare WSPL-3B

- Bäst i test enligt bäst-i-test.se 2023!
Wilfa WSPL-3B kaffebryggare har fått utmärkelsen "Bäst i test" tack vare sin överlägsna kvalitet och förmåga att leverera perfekt bryggt kaffe varje gång. Det som särskilt utmärker denna modell är dess precision i vattnets temperatur, som ligger inom det idealiska intervallet på 92 till 96 grader från första droppen till den sista. Med en bryggtid på endast 4-6 minuter kombinerar WSPL-3B effektivitet med kvalitet. Dessutom är kaffebryggarens justerbara droppstopp en mycket uppskattad funktion som ger en extra bekvämlighet. Wilfa WSPL-3B är en vacker detalj i köket samtidigt som den ger oemotståndligt gott kaffe varje morgon.
Svart kaffebryggare från Wilfa - bäst i test

Moccamaster - Bryggare Manual Matt Silver

-Toppbetyg av Prisjakt 2023!
Moccamaster Bryggare Manual är en kaffebryggare som kombinerar elegant design med enastående prestanda och hållbarhet. Den har vunnit utmärkelser från kaffeentusiaster världen över för sin förmåga att producera utsökt kaffe som tillfredsställer även de mest kräsna smaklökarna. Moccamaster brygger upp till 10 koppar kaffe på bara 6 minuter. Vilket gör den perfekt för både vardagsbruk och när man har gäster. Kaffebryggaren är även utrustade med en avstängningsfunktion som aktiveras efter 40 minuter. Moccamaster - Bryggare Manual är mer än bara en kaffebryggare, det är en investering i åratal av njutning av högkvalitativt kaffe.
Moccamaster kaffebryggare i silver

OBH Nordica - Blooming Kaffebryggare 1,25 L Prime Sand

- Toppbetyg av Prisjakt 2023!
OBH Nordica har med sin "Blooming Kaffebryggare 1,25 L Prime Sand" prisats för sin innovativa bloomingfunktion. Genom att först blötlägga det malda kaffet i cirka 30 sekunder, låter bryggaren koldioxiden frigöras från kaffet innan själva bryggprocessen startar. Denna metod lyfter fram kaffets naturliga sötma och minskar bitterheten, vilket ger en mjukare och mer välbalanserad kopp kaffe. Med en bryggtemperatur på det optimala intervallet mellan 92–96 grader, ger varje bryggning de finaste smakerna och aromerna från kaffet. För extra bekvämlighet är glaskannan designad för att vara diskmaskinssäker, vilket förenklar rengöringen. Kaffebryggaren är också utrustad med ett manuellt dropplås och även en automatisk avstängningsfunktion som aktiveras efter 40 minuter.
Beige kaffebryggare med glaskanna - bäst i test

Smeg 50's Style Kaffebryggare

- Toppbetyg av Prisjakt 2023!
Smeg 50's kaffebryggare är ett perfekt val för dig värderar stil och kvalitet. Med en inbyggd timer kan du vakna till doften av nybryggt kaffe varje morgon. Kaffebryggaren är utrustad med en generös 10-koppars glaskanna, vilket gör den idealisk för både små och stora hushåll eller när du har gäster på besök. Dessutom har den en praktisk 40-minuters varmhållningsfunktion som ser till att ditt kaffe hålls vid rätt temperatur under en längre tid. För att få bästa möjliga kaffe kan du även ställa in aromstyrkan på bryggaren. Oavsett om du föredrar en mild och len smak eller en mer kraftfull och intensiv upplevelse kan du enkelt ställa in bryggaren för att få det perfekta resultatet varje gång.
Vit Smeg kaffebryggare med glaskanna
Finns i lager
Varumärke

    B

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
73 produkter
40 av 73 produkter