/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bäst i test kaffekvarn

Kaffekvarnar spelar en avgörande roll för kaffeentusiaster som strävar efter den perfekta koppen nybryggt kaffe. Mal hela kaffebönor för att frigöra bönornas fulla arom och smak. Att välja rätt kaffekvarn är en viktig del av att skräddarsy din kaffebryggning. Här har vi samlat bäst i test vinnande manuella och elektriska kaffekvarnar och fler kundfavoriter.
Bäst i test kaffekvarn
Bäst i test kaffekvarn

Hitta den bästa kaffekvarnen för dig

Förgyll din morgon med kaffe bryggt på nymalda kaffebönor och njut av den oöverträffade doften som berikar köket. Att mala dina egna kaffebönor innan bryggning höjer inte bara kvaliteten på kaffet utan förvandlar även själva bryggningen till en njutbar process. Med en kaffekvarn kan du skapa en fyllig och aromatisk kopp kaffe varje morgon.
Det finns både manuella och elektriska kvarnar på marknaden. Med en manuell kaffekvarn får du en mer hands-on känsla, idealisk för dig som värdesätter processen lika mycket som resultatet. En elektrisk kvarn förenklar processen och passar för dig som värderar bekvämlighet och effektivitet. Genom att investera i en kaffekvarn kan du anpassa malningsgraden efter din bryggmetod, oavsett om det är espresso, pour-over eller presskaffe. Här har vi samlat bäst i test vinnande elektriska och manuella kaffekvarnar för att du enkelt ska hitta den bästa för dig.
Wilfa kaffekvarn svart - bäst i test 2024

Wilfa - Aroma Kaffekvarn CGWS130B

- Bäst i test enligt Pricerunner 2022!
Wilfa Aroma Kaffekvarn är en elektrisk kaffekvarn som passar till de flesta bryggmetoderna. Kvarnen är utrustad med en motor som kör med lägre hastighet och temperatur för att bevara aromerna och smaken. Med de fem olika malningsgraderna kan du anpassa grovleken för din bryggningsmetod oavsett om det är kokkaffe, filterkaffe, presskaffe, mocka eller aeropress. Timerfunktionen kan ställas in efter tiden i förhållande till mängden av kaffe som du vill mala. Wilfa Aroma Kaffekvarn är den ultimata kaffekvarnen för dig som söker en effektiv och mångsidig kvarn.
Manuell kaffekvarn i trä - bäst i test 2024

Zassenhaus - Brasilia Kaffekvarn Brunbets

- Toppbetyg av Prisjakt 2024!
Brasilia Kaffekvarn är en nostalgisk kvarn som inte bara maler smakrikt kaffe utan är ett vackert designelement i köket. Med en manuell kaffekvarn intensifieras smaken och aromerna frigör på ett annat sätt än vid elektrisk malning. Grovleken kan anpassas för att du alltid ska få det bästa kaffet för din bryggning. Zassenhaus Brasilia Kaffekvarn är för dig som vill ha en traditionell kaffekvarn som ger perfekt malt kaffe och är en vacker detalj i köket.
Kaffekvarn WSCG-2 Svart/Rostfri

Wilfa - Kaffekvarn WSCG-2

- Toppbetyg av Cerveras kunder!
Wilfa Kaffekvarn WSCG-2 har fått högt betyg av våra kunder för sin användarvänlighet. Tack vare att malningsgraden kan justeras passar denna kvarn för de flesta bryggmetoder. Med timern kan du ställa in mängden kaffe du önskar mala. Wilfa Kaffekvarn WSCG-2 är det bästa valet för dig som söker en användarvänlig kaffekvarn med praktisk design.