/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Airfryer bäst i test

Med en airfryer kan du fritera med betydligt mindre eller utan olja, nu kan du njuta av hälsosammare friterad mat. Denna innovativa köksmaskin finns idag med flera avancerade funktioner vilket gör att det kan kännas svårt att hitta den bästa. Här har vi samlat våra prisade airfryers som alla vunnit utmärkelsen bäst i test.
Airfryer bäst i test
Airfryer bäst i test

Bästa airfryern för dig

Njut av friterad mat utan olja, med en airfryer kan du fritera utan eller med lite olja men fortfarande uppnå det krispiga resultatet. Den cirkulerande varma luften ger en jämn och effektiv tillagning och ger råvarorna krispet som uppstår vid traditionell fritering. Förutom fritering kan du även använda din airfryer till bakning och uppnå perfekt resultat tack vare den maximerade hetluftscirkulationen. Det finns en uppsjö av valmöjligheter på marknaden, alla med olika funktioner. Vi på Cervera förstår att det kan vara svårt att hitta den bästa airfryern, här har vi därför listat våra bäst i test vinnare.

Cosori - Premium Airfryer

- Bäst i test enligt Test.se 2024!
- Högt betyg av Råd & Rön 2023!
Cosori Premium Airfryer har vunnit utmärkelsen bäst i test för sin användarvänlighet och innovativa design. Med en kapacitet på 2,2 kg och 11 förinställningar för olika råvaror blir matlagningen en enkel uppgift. Airfryern är utrustad med flera innovativa funktioner som förvärmning av maskinen och varmhållningsfunktion för att hålla maten varm. Kombinationen av effektivitet, användarvänlighet och stilren design gör den till det perfekta valet för alla hemmakockar.
Vit airfryer från Cosori - bäst i test

OBH Nordica - Easy Fry & Grill XXL 2-i-1 airfryer

- Bäst i test enligt Testfakta 2023!
Easy Fry & Grill XXL 2-i-1 airfryer har vunnit utmärkelsen bäst i test tack vare sin 2-i-1 funktion och användarvänliga design. Med 2-i-1-funktionen kan du tillaga två olika program samtidigt, krispigt friterade pommes och perfekt grillat kött. Dess XXL-kapacitet på 6,5 l kan tillaga mat för upp till 8 personer samtidigt, perfekt för större familjer och bjudningar. Med hjälp av kontrollpanelen kan du enkelt välja mellan olika temperaturinställningar och 8 förinställda program. För dig som letar efter ett effektivt alternativ som låter dig tillaga flera råvaror samtidigt så är Easy Fry & Grill XXL det perfekta valet.
OBH Nordica airfryer svart - bäst i test

Cosori - Dual Blaze Airfryer

- Bäst i test enligt Kockhuset 2024!
- Toppbetyg av Prisjakt 2023!
Cosori Dual Blaze har prisats för sin användarvänlighet och stora kapacitet. Med 360 ThermoIQ-teknologi och dubbla värmeelement justeras temperaturen automatiskt och skapar en jämn värmefördelning, vilket ger perfekt resultat varje gång. Dessutom är airfryern utrustad med 12 matlagningsprogram som enkelt hjälper dig tillaga olika råvaror. Med VeSync-appen kan du enkelt hitta recept och styra din airfryer genom att justera temperaturen, avsluta eller pausa. För dig som letar efter en effektiv, användarvänlig och stilren airfryer som passar in i alla kök så är Cosori Dual Blaze det perfekta alternativet.
Svart airfryer från Cosori - bäst i test

Sabor - Ultimate Airfryer 5 L Svart

- Toppbetyg av våra kunder
Sabor Ultimate Airfryer har fått toppbetyg av Cerveras kunder för sin stilfulla design och användarvänlighet. Airfryern är utrustad med en LCD display där temperatur kan regleras och flera olika program kan väljas. Temperaturen kan regleras mellan 80°C och 200°C beroende på vilken råvara som ska tillagas. Med Sabor airfryer tillkommer en drop-easy belagd korg, pajform samt en större bakform. För dig som letar efter en kvalitativ och stilfull airfryer som passar in i alla kök så är Sabor Ultimate Airfryer det perfekta valet.
Svart airfryer från Sabor - Airfryer bäst i test
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
62 produkter
40 av 62 produkter