/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bäst i test vattenkokare

Vattenkokare är ett ovärderligt redskap i köket, särskilt för te- och kaffeentusiaster. Det finns en mängd vattenkokare med olika funktioner som temperaturkontroll, automatisk avstängning och värmehållning. Vi förstår att det kan vara svårt att navigera sig till den bästa vattenkokaren. Här har vi därför samlat våra prisade vattenkokare som alla vunnit utmärkelsen bäst i test.
Bäst i test vattenkokare
Bäst i test vattenkokare

Hitta den bästa vattenkokaren för dig

Vattenkokaren har blivit en viktig hjälpreda i köket, inte bara för te- och kaffeälskare, utan för alla som uppskattar bekvämligheten av snabbt uppvärmt vatten. Med en vattenkokare kan du snabbt koka upp vatten utan att behöva använda en kastrull på spisen. Idag finns en rad bekväma funktioner, som justerbara temperaturinställningar för att passa alla olika sorters drycker. Dessutom finns det alternativ med automatisk avstängning vilket minskar risken för olyckor. Vi på Cervera förstår att valmöjligheterna är många och att det kan kännas svårt att hitta rätt. Här har vi därför samlat bäst i test vinnare för att du enkelt ska hitta den bästa vattenkokaren för dig.

Wilfa - Vattenkokare WSDK-2000S Svart

- Bäst i test enligt Pricerunner 2023!
- Bäst i test enligt bäst-i-test.se 2023!
- Toppbetyg av Prisjakt 2024!
Wilfas WSDK-2000S är prisad för sin smakfulla design och användarvänliga funktioner. Denna vattenkokare kommer med en 360-graders bas, vilket gör att du kan placera kannan i vilken riktning som helst. Basen erbjuder även möjligheten att ställa in önskad vattentemperatur - 40 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C eller 100 °C, vilket gör den idealisk för alla typer av drycker. Om du är ute efter en kvalitativ vattenkokare som passar in i alla kök, så är Wilfas WSDK-2000S det perfekta valet.
Svart vattenkokare från Wilfa - bäst i test

Smeg 50's Style Vattenkokare 7 temperaturer 1,7 L Vit

- Bäst i test enligt Kockhuset 2024!
- Bästa premium vattenkokaren enligt bäst-i-test.se 2023!
Smegs 50's Style Vattenkokare har vunnit flera utmärkelser för sin kombination av stil, effektivitet och smarta funktioner. Vattenkokaren har en kapacitet på 1,7 liter och är utrustad med en praktisk automatisk avstängning som aktiveras vid kokpunkten eller om kannan är tom. Dessutom är vattenkokaren utrustad med temperaturreglage med 7 temperaturer, löstagbart kalkfilter och inbyggd sladdvinda. Smeg 50's Style Vattenkokare är perfekt för dig som värdesätter både stil och funktion i köket.
Smeg vit vattenkokare - bäst i test

KitchenAid Artisan Vattenkokare 1,5 L Pebble Palm

- Bästa premium vattenkokaren enligt Pricerunner 2023!
KitchenAid Artisan Vattenkokare har blivit prisad för sin stilfulla design och funktionalitet. Tack vare de dubbla väggarna på kannan blir inte utsidan varm trots att vattnet kokar, dessutom hjälper det vattnet att hålla sig varmt under en längre tid. Temperaturreglaget gör att du kan välja temperatur på vattnet från 50°C-100°C. För dig som letar efter en vattenkokare med överlägsen kvalitet och som är en snygg inredningsdetalj i köket, så är KitchenAid´s vattenkokare för dig.
Grön vattenkokare från KitchenAid - bäst i test