/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Stekpanna bäst i test!

Stekpannan är en trogen följeslagare i matlagningens alla skeden och återfinns i nästan alla hem. Vi vet att det finns en uppsjö av valmöjligheter och att det kan kännas svårt att navigera sig fram till den bästa stekpannan. Här har vi därför listat våra prisvinnande stekpannor, gjutjärnspannor, traktörpannor och grillpannor som vunnit bäst i test. Gör ett klokt och långsiktigt val när du köper stekpanna - det tjänar både du och miljön på.
Stekpanna bäst i test!
Stekpanna bäst i test!

Bäst i test - Non-stick stekpannor

En non-stickpanna funkar för alla råvaror och är perfekt för dig som älskar matlagning utan bekymmer om fastbrända rester. Beläggning ger maten en jämn och vacker stekyta samtidigt som den förhindrar att ingredienserna fastnar. För att bevara pannans non-stickegenskaper är det viktigt att värma upp den långsamt och att undvika överhettning. Den optimala stektemperaturen ligger vanligtvis mellan 170-180°C, vilket kan märkas när smöret tystnar i pannan.
Här hittar du testvinnande non-stick stekpannor och flera kundfavoriter.
Bäst i test stekpanna - scanpan ctx

Scanpan - CTX stekpanna

- Vinnare av Aftonbladets stekpannetest 2016, 2017, 2019 & 2020!
Scanpan CTX stekpannan är en prisvinnande favorit över hela världen. Tillverkad med en unik 5-lagers konstruktion som kombinerar rostfritt stål och aluminium, erbjuder den en enastående värmefördelning och hållbarhet. Dess innovativa non-stick teknologi gör matlagningen både säkrare och hälsosammare. Denna beläggning tillåter matlagning med mindre fett och gör rengöringen enkel. CTX-serien funkar på alla hällar inklusive induktionshäll.

GreenPan - Barcelona Pro

- Vinnare av Icakurirens stekpannetest 2019!
GreenPan Barcelona Pro stekpannan är en framstående aktör inom köksutrustning, prisad för sin innovation, miljövänliga teknik och värmefördelning. Barcelona är utrustad med GreenPans egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är hållbar och helt fri från skadliga kemikalier. Med beläggningen krävs mindre fett, vilket bidrar till hälsosammare måltider och enkel rengöring. Dess kvalitet, hållbarhet och miljövänliga aspekter gör den till en utmärkt investering för alla som värdesätter hållbarhet och hälsa i köket. Barcelona Pro funkar på samtliga hällar även induktionshäll.
Barcelona pro- bästa i test stekpanna

Scanpan - TechnIQ Stekpanna

- Vinnare i Testfaktas stekpannetest 2021!
Scanpan TechnIQ är en banbrytande serie av stekpannor som kombinerar innovativ design med högpresterande material. Prisad för sin snabba uppvärmning och lagring av värme. Serien är noggrant utformad för att möta kraven hos professionella kockar såväl som hemmakockar. Scanpan´s egenutvecklade non-stickbeläggning har överlägsen hållbarhet och prestanda. Gör matlagningen till en njutning med prisade TechnIQ stekpannan.
Scanpan - TechnIQ Stekpanna 26 cm

Bäst i test - Gjutjärnspannor

Gjutjärnspannor är kända för sin robusta karaktär och sin förmåga att åldras med värdighet. Med den porösa ytan absorberas fett och en naturlig non-stickbeläggning skapas samtidigt som de skyddar mot rostangrepp. Gjutjärnspannan ger en jämn värmefördelning och eliminerar behovet att använda högsta värmen. Med rätt skötsel och omsorg kan en gjutjärnspanna bli en pålitlig följeslagare under flera generationer.
Här hittar du den testvinnande gjutjärnspannan och flera kundfavoriter.
Skeppshult traditional - bäst i test gjutjärnspanna

Skeppshult - Traditional Stekpanna med trähandtag

- Vinnare av Kockhusets bäst i test gjutjärnspannor 2024!
Skeppshult Traditional stekpanna är en hyllning till tidlös design och hållbarhet som prisats för sin kvalitet och funktion. Känd för sin överlägsna värmelagring och jämna värmefördelning, vilket gör den idealisk för alla typer av matlagning. Gjutjärn är känt för sin hållbarhet och kan, med rätt skötsel, hålla i generationer. Stekpannan har en naturlig non-stick yta av svensk ekologisk rapsolja som förbättras med tiden. Trähandtaget erbjuder ett bekvämt grepp utan att bli varmt, vilket ytterligare förhöjer användarupplevelsen. För dig som värdesätter hållbarhet, prestanda och en touch av tradition i ditt kök, är Skeppshults Traditional stekpanna det ultimata valet.

Bäst i test - Grillpannor

Grillpannor är ett praktiskt verktyg för alla matälskare som vill njuta av grillad smak och konsistens året runt, oavsett väderförhållanden. Pannan är räfflad för att ge råvarorna de klassiska grillränderna. Grillpannor finns i flera olika material och är konstruerade för att klara de höga temperaturer som man vill ha vid grillat. Hos oss på Cervera hittar du ett brett sortiment av olika storlekar och former.
Här hittar du den testvinnande grillpannan och flera kundfavoriter.
Grillpanna i gjutjärn med trähandtag - bäst i test

Anders Petter - Stenfors Grillpanna Gjutjärn

- Bästa grillpannan i gjutjärn enligt Aftonbladets grillpannetest 2017!
Anders Petter - Stenfors Grillpanna i gjutjärn är utsedd som bästa grillpannan av Aftonbladet för sin överlägsna design och funktionalitet. Den robusta konstruktionen av gjutjärn säkerställer en utmärkt värmefördelning och lagring av värme. Grillpannans räfflade yta ger maten den grillade finishen samtidigt som överflödigt fett dräneras bort. För de som värderar hållbarhet och funktionalitet är Stenfors Grillpanna från Anders Petter ett utmärkt val. Denna panna funkar på samtliga hällar inklusive induktionshäll

Bäst i test - Traktörpannor

Oavsett om du är en erfaren kock eller en entusiastisk hemmakock, är en traktörpanna ett måste i köket för att lyckas med en mängd olika rätter och recept. Med sin djupa design passar den perfekt för pasta och grytor. Tillverkade av material som gjutjärn eller rostfritt stål, erbjuder de en robust konstruktion och jämn värmefördelning. Traktörpannorna finns i olika storlekar och utföranden för att passa olika behov och preferenser i köket. Oavsett om du vill imponera på gästerna med en läcker gryta eller njuta av en perfekt stekt biff, kommer en traktörpanna att vara en pålitlig följeslagare i din matlagning.
Här hittar du den testvinnande traktörpannan och flera kundfavoriter.
Fiskars traktörpanna i rostfritt stål - bäst i test

Fiskars - All Steel Traktörpanna

- Utsedd till den bästa billiga traktörpannan av Testlaget 2024!
Fiskars All Steel traktörpanna har fått utmärkelser för sin höga kvalitet, jämna värmefördelning och hållbarhet. Den är tillverkad av rostfritt stål och med en tjock botten som säkerställer optimal värmespridning. En traktörpanna är ett mångsidigt köksredskap som är utmärkt för att tillaga en mängd olika rätter, från saftiga biffar till smakrika grytor. Den djupa formen med höga kanter gör det möjligt att både steka och koka. Denna traktörpanna är inte bara en investering i kökets effektivitet utan också i matlagningens kvalitet. Fiskars All Steel traktörpanna funkar på samtliga hällar även induktionshäll.