Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Önskelista

Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Rocky Road-klubborGer ca 8 klubbor per chokladsmakVITA ROCKY ROAD-KLUBBOR300 g vit chokladRafaeloFrystorkade hallonRostade och saltade mandlarLJUSA ROCKY ROAD-KLUBBOR300 g mjölkchokladMarschmallowsDumleRostade och saltade jordnötterMÖRKA ROCKY ROAD-KLUBBOR300 g mörk chokladNon stopSalta kringlorSmulade pepparkakor
Gör så här 1. Börja med att temperera chokladen för respektive klubba.Vit choklad Ljus choklad Mörk choklad2. Täck tre plåtar eller brickor som får plats i kylskåpet med bakplåtspapper. Placera ut klubbpinnar i en cirkel på plåten så att klubbpinnarna pekar inåt.3. Häll chokladen på brickan så att minst 1/3 av varje klubbpinne täcks i choklad.4. Grovhacka all topping till respektive chokladsmak och strössla det över chokladen.5. Ställ in plåtarna i kylskåpet för att stelna, ca 1 timme, innan du bryter dem till klubbor.

Rocky Road-klubbor

Image
Ingredienser
Ger ca 8 klubbor per chokladsmak

VITA ROCKY ROAD-KLUBBOR
300 g vit choklad
Rafaelo
Frystorkade hallon
Rostade och saltade mandlar

LJUSA ROCKY ROAD-KLUBBOR
300 g mjölkchoklad
Marschmallows
Dumle
Rostade och saltade jordnötter

MÖRKA ROCKY ROAD-KLUBBOR
300 g mörk choklad
Non stop
Salta kringlor
Smulade pepparkakor

Gör så här

1. Börja med att temperera chokladen för respektive klubba.
Vit choklad
Grovhacka den vita chokladen i mindre bitar och lägg hälften av chokladen i en värmetålig skål över sjudande vattenbad. Smält under omrörning. När chokladen når 40 grader tar du bort skålen från värmen och tillsätter resten av chokladen. Rör om hela tiden tills temperaturen sjunker till 26 grader. Därefter värmer du återigen upp chokladen till 28 grader över ett vattenbad.
Ljus choklad
Grovhacka den ljusa chokladen i mindre bitar och lägg hälften av chokladen i en värmetålig skål över sjudande vattenbad. Smält under omrörning. När chokladen når 45 grader tar du bort skålen från värmen och tillsätter resten av chokladen. Rör om hela tiden tills temperaturen sjunker till 27 grader. Därefter värmer du återigen upp chokladen till 30 grader över ett vattenbad.
Mörk choklad
Grovhacka den mörka chokladen i mindre bitar och lägg hälften av chokladen i en värmetålig skål över sjudande vattenbad. Smält under omrörning. När chokladen når 50 grader tar du bort skålen från värmen och tillsätter resten av chokladen. Rör om hela tiden tills temperaturen sjunker till 28 grader. Därefter värmer du återigen upp chokladen till 32 grader över ett vattenbad.
2. Täck tre plåtar eller brickor som får plats i kylskåpet med bakplåtspapper. Placera ut klubbpinnar i en cirkel på plåten så att klubbpinnarna pekar inåt.
3. Häll chokladen på brickan så att minst 1/3 av varje klubbpinne täcks i choklad.
4. Grovhacka all topping till respektive chokladsmak och strössla det över chokladen.
5. Ställ in plåtarna i kylskåpet för att stelna, ca 1 timme, innan du bryter dem till klubbor.