/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Falsk Tryffel - tryffelkroketterTill 4 personer 100 g champinjoner25 g smör300 g mörkokt högrev1 st finhackad schalottenlök10 g finhackad persilja2 dl creme double10 g tryffelolja av god kvalitet3 st ägg1 dl vetemjöl2 dl panko1 tsk aktivt kolpulverSaltPeppar
Gör så här1. Dela och stek svampen tills den får fin färg. 2. Tillsätt schalottenlöken, persiljan, högrev, tryffel & creme double. 3. Smaka av med salt och peppar, kyl smeten. 4. Rulla sedan i 15 g stora ”köttbullar”5. Mixa panko med kolpulver 6. Rulla sedan bollarna i mjöl, äggvita och panko. Avsluta med en vända äggvita och panko till.7. Fritera på 150 grader i ca 4 min. 8. Salta innan servering

Falsk Tryffel - tryffelkroketter

Falsk tryffel
Ingredienser
Till 4 personer

100 g champinjoner
25 g smör
300 g mörkokt högrev
1 st finhackad schalottenlök
10 g finhackad persilja
2 dl creme double
10 g tryffelolja av god kvalitet
3 st ägg
1 dl vetemjöl
2 dl panko
1 tsk aktivt kolpulver
Salt
Peppar

Gör så här

1. Dela och stek svampen tills den får fin färg.
2. Tillsätt schalottenlöken, persiljan, högrev, tryffel & creme double.
3. Smaka av med salt och peppar, kyl smeten.
4. Rulla sedan i 15 g stora ”köttbullar”
5. Mixa panko med kolpulver
6. Rulla sedan bollarna i mjöl, äggvita och panko. Avsluta med en vända äggvita och panko till.
7. Fritera på 150 grader i ca 4 min.
8. Salta innan servering

Lämna recension