/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hammershøi

Hammershøi är en stilren porslinsserie från Kähler Design. Serien består av vaser, ljusstakar, bestick, krukor, tallrikar, muggar och kannor. Det produkterna i keramik har gemensamt är det räfflade mönstret. Det gör att alla produkter passar ihop. De naturliga färgerna gör sig lika bra på egen hand som tillsammans.
Hammershøi
Hammershøi
Finns i lager
180 produkter
40 av 180 produkter
Med produkter från Hammershøi, Kähler Design, får du skandinavisk design när den är som bäst.

Hammershøi

Design tar fram produkter med inspiration från det danska designarvet. Produkterna som tas fram får en modern touch som har nått internationella framgångar.

Vas

Vaserna från Hammershøi är lika fina med blommor som de är utan blommor. Vaserna kommer i flera olika utföranden och färger.

Liten vas

Den mindre vasen på 10 cm passar perfekt för den lilla sticklingen.
Vasen på 12,5 cm har en rund, något bullig form. Att placera vaserna, med olika form, bredvid varandra utgör ett vackert stilleben.

Stor vas

Den stilrena vasen med en höjd på 20 cm finns i flera olika färger. Välj mellan en vit, blå, turkos, grön, rosa eller beige vas.

Vasar i set

Vaser i set är perfekt för dig som vill ha flera mindre vaser som hör ihop. Dela upp buketten i flera småvaser eller använd vaserna till sticklingar.

Ljusstake

Hammershøi har ljusstakar för både värmeljus och långa ljus.

Låg ljusstake

Den lägre ljusstaken för långa ljus har samma räfflade struktur som vaserna. Ljusstaken finns i flera olika färger.

Hög ljusstake

Ljusstaken har en hög och avlång form med det räfflade mönstret som karaktäriserar keramikprodukterna från Hammershøi. Ljusstaken finns i tre olika höjder: 12 cm, 16 cm och 20 cm.

Bestick

Med Hammershøi bestickset får du ett set i 16 delar, innehållande matkniv, matgaffel, matsked och tesked. Besticken är tillverkade av rostfritt stål med hög lyster.

Kruka

Ge din växt en vacker kruka från Hammershøi. Krukan i räfflat mönster är unik, men stjäl inte uppmärksammheten från växten. Med andra ord precis det man kan önska från en kruka. Krukorna, som är innekrukor, finns i olika storlekar. Välj mellan en kruka med 26 cm i diameter och en kruka med 11,5 cm i diameter. Perfekt present till växtfantasten.

Mugg

Muggen som rymmer 33 cl passar lika bra till kaffe som te. Muggarnas stilrena design gör att de passar bra ihop även med andra serviser.
Muggens räfflor kan härledas till tidigt 1900-tal då Svend Hammershøi arbetade på Kählers verkstad. Det är Hans-Christian Bauer som har tolkat mönstret och gett det ett nytt liv.
Muggarna kan diskas i diskmaskin, upp till 60 grader. Behöver du värma på kaffet eller teet kan du göra det i mikrovågsugnen. Muggarna tål mikrovågsugn upp till 1000 watt. Muggarnas tålighet gör att du med fördel kan använda dem i vardagen.

Kanna

Kannan är perfekt att använda som mjölkkanna eller såsskanna. Eller varför inte låta den fungera som vas?

Tallrik

Tallrikarna, assietterna och faten i olika utföranden från Hammershøi har en unik design. De räfflade kanterna ger maten en vacker presentation. Ska du servera flera rätter får du en vacker dukning genom att placera de olika tallrikarna på varandra. Tallrikarna och faten är designade av Hans-Christian Bauer.