/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Laguiole

Laguiole en Aubrac lämnar ingenting åt slumpen när de tar fram knivar och bestick. Uppskattar du ett bra hantverk är Laguiole knivar och bestick helt rätt för dig.
Laguiole
Laguiole
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
55 produkter
40 av 55 produkter
I regionen Aveyron i sydvästra Frankrike ligger Laguiole. Staden är känd som knivstaden och större delen av alla knivar i Frankrike tillverkas där.
Drömmer du ofta om Frankrike? I så fall kan en eller ett par produkter från varumärket ge dig en känsla av att vara där. Kombinera med fransk mat och dryck och upplevelsen blir komplett.
Knivarna och besticken från varumärket håller en osedvanligt hög kvalitet. Faktiskt så bra kvalitet att företaget lovar livstidsgaranti på sina produkter. Du kan därför räkna med att en produkt från varumärket kommer kunna gå i arv i generationer, så länge du tar hand om dem på rätt sätt.

Laguiole knivar

En Laguiole kniv kan du lita på. I sortimentet finns ett stort utbud av knivar som alla är tillverkade av gedigna material. Knivarna tillverkas av kunniga hantverkare som gör allt med precision. Det finns både bestickknivar och köksknivar i sortimentet.

Laguiole stekkniv

Hos oss på Cervera hittar du stekknivar från Laguiole en Aubrac med handtag bestående av akacia, enbär, olivträ, pistage, ebenholts och trädljung. Dessa knivar passar perfekt när du ska skära kött.
Knivarna som säljs i en trälåda är perfekta att ge bort i present.

Laguiole champagnesabel

Att använda en champagnesabel för att öppna champagnen blir riktigt elegant och festligt. Varumärket erbjuder champagnesablar av högsta kvalitet.

Laguiole korkskruv

Korkskruvarna från varumärket håller samma höga kvalitet som övriga produkter i sortimentet. Handtagen är tillverkade av unika material och stålen är stark och tålig.

Tillverkade för hand

Produkterna är tillverkade för hand enligt traditionsenliga principer. Att produkterna är handtillverkade gör dem så speciella som de faktiskt är. Varje produkt är unik och håller högsta kvalitet, både när det kommer till hantverket och materialet.

Laguiole en Aubrac – Livstidsgaranti

Du får livstidsgaranti på produkterna från varumärket.