/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

OnePan - En cirkulär stekpanna

OnePan revolutionerar köket med sin vision att en stekpanna borde hålla hela livet. Genom att kombinera återvunnen aluminium med en unik PFAS-fri non-stick beläggning, erbjuder OnePan en överlägsen prestanda. OnePan har uppfunnit naturliga non-stick produkter som du enkelt kan återställa till nyskick om och om igen, denna process kallas för Re-Coat. OnePan är framtidens val för medvetna kockar och hemmakockar.
OnePan - En cirkulär stekpanna
OnePan - En cirkulär stekpanna

Stekpannan som håller hela livet

I dagens slit-och-släng-samhälle är det vanligt att köksredskap, särskilt de med non-stick-beläggning, kasseras vid första tecknet på slitage. OnePan utmanar denna trend med produkter du investerar i en gång och sedan när beläggningen slits bevaras allt värdefullt material och toppskiktet målas om till glänsande nyskick. Varje OnePan stekpanna anländer snyggt förpackad i en textilpåse som tidigare varit ett hotellörngott.

Köksredskap med fler än ett liv

Alla OnePans produkter…
…ingår i ett smart cirkulärt system
…är täckta med en högteknologisk nonstick utan miljö- eller hälsogifter (PFAS)
…har en robust design som ger premium stekeffekt
…går att stoppa som de är i ugnen
…har ett ergonomiskt handtag format efter handen
…är lättdiskade med vanligt diskmedel
…är hållbart tillverkade av 100% återvunnet aluminium

Non-stick utan nonsens

OnePans hållbara och mångsidiga stekpanna är designad för ett livslångt bruk och tål höga temperaturer. Med sin ergonomiska utformning är det din sista och bästa stekpanna. Trots att OnePans produkter klarar av maskindisk och alla sorters köksredskap, rekommenderas handdisk och användning av mjukare redskap som silikon och trä för att förlänga non-stick-beläggningens livslängd. Beläggning är fri från skadliga kemikalier, skapad av kiselolja – ett säkert och naturligt ämne som inte kompromissar med kvalitet.

Köp en gång, återställ till nyskick för evigt

Re-Coat tjänsten från OnePan är central för företagets vision om hållbarhet och långsiktig användning av köksredskap. Istället för att byta ut din stekpanna när den blivit sliten erbjuder OnePan möjlighet att återställa din stekpanna till dess ursprungliga skick. Den befintliga non-stick-beläggningen tas varsamt bort och en ny, högkvalitativ beläggning appliceras.
I en värld där resurser är begränsade och miljömedvetenheten ökar, representerar Re-Coat inte bara en tjänst utan en rörelse mot mer hållbara levnadssätt. OnePan visar att det är möjligt att kombinera hög prestanda med hållbarhet.
OnePan - Förpackning stekpanna

Hur funkar en Re-Coat?

1. När din stekpanna behöver ny beläggning köper du en Re-Coat som motsvarar din produkt och storlek på OnePan.se.
2. Inom några dagar får du hem en glänsande OnePan som redan är restaurerad till nyskick med posten.
3. Använd samma kartong och skicka din gamla OnePan. Med denna process slipper du vara utan din stekpanna.

PFAS-fria produkter

PFAS är en grupp med över 11 000 kända giftiga ämnen, varav PFOA är en. Den giftiga ämnena används för att ge stek- och kokkärl deras non-stick egenskaper. Gruppen är även känd som den “eviga kemikalien” eftersom den aldrig kan brytas ner av naturen. Förutom att de skadar vår natur är de även cancerframkallande och kan ha negativa effekter på reproduktionsförmågan. När en repad eller sliten stekpanna med PFAS-beläggning används finns det en stor risk att dessa skadliga ämnen överförs till maten vi äter. OnePan tillverkar enbart produkter fria från PFAS och kommer fortsätta att göra det.

Cirkulärt på riktigt

OnePan grundades 2020 som ett samarbete mellan den berömda kocken Tareq Taylor och köksinnovationsexperterna Ipinium, med en vision att befria köken från de giftiga PFAS-kemikalierna och utmana dagens slit-och-släng samhälle. Produkterna är designade i samarbete med Tareq Taylor med en så robust kvalitet att de kan återställas till nyskick när beläggningen slits. Deras enastående stekegenskaper och ergonomiska design har utformats av professionella kockar för hemmakockar med ambitioner.