God morgon, skärgårdsfrukost!

God morgon, skärgårdsfrukost!
God morgon, skärgårdsfrukost!
Vad är en svensk sommar utan en tur till skärgården? Med strålande sommarväder – och värme - som verkar vara här för ett stanna är en tur med skön bris längs kusten kanske precis det som du behöver för att svalka dig. Varför inte ge dig ut en helg vid vattnet och maxa skärgårdsupplevelsen. Duka upp en riktigt härlig skärgårdsfrukost som heter duga på bryggan och skäm bort dig och dina nära med allt som sommarsäsongen har att erbjuda just nu!

Somriga frukosttips

  • När du är ledig har du plötsligt massor av tid. Varför inte passa på och baka ditt eget bröd till frukosten? Det är att verkligen sätta guldkant på frukostupplevelsen!
  • Var inte främmande för att duka upp med massor av härlig frukt under sommarfrukosten. Just nu finns det överflöd av färska söta härligheter från Sverige; jordgubbar, körsbär, krusbär, vinbär och massor av annat gott!
  • Varför inte skippa den vanliga juicen till frukosten och göra din egen saft i stället? Tänk dig en läskande fläder- eller rabarbersaft som du har gjort själv.
  • Förbered dig för en lång frukoststund. Ladda upp med favoriter att läsa, en god bok eller ett magasin som läser från pärm till pärm, medan du hör vågornas avslappnande rörelser i bakgrunden.
  • Matcha din dukning med omgivningen! Att kombinera frukostdukningen och låta den gå i vackra vattentoner kan vara en idé. Varför inte passa på att kombinera med spännande vintage-produkter för att skapa en än mer unik dukning?